.:Vigrid Forsiden:.

Kontaktsøkende politifolk

I høst og forvinteren i år har jeg vært utsatt for noen snodige opplevelser som jeg nå ønsker å dele med dere. Etter at vi i Vigrid hadde foretatt en vielse av et ungt par på bygdeborgen Fosskollen i Lier hisset ordføreren i Lier og andre "betydningsfulle" personer seg noe voldsomt opp.

Dette var jo noe aldeles forferdelig; ja så grusomt at dette måtte det bli en slutt på. Fremmedkultur er jo veldig positivt og prisverdig, men alvorlig talt, da må man jo være gul-brun-svart og kledd i hvite badekåper og tulle hodet sitt inn i hvite håndklær eller gå med Yarmulka (Jødisk hodeplagg) eller noe annet eksotisk stoff. Ja, hadde de bare gått med Yarmulka kunne de gjerne sexmisbrukt barna de døper på deres 8. dag og fått statsstøtte for det i tillegg.

Men når de som vier og døper er hvite mennesker av nordisk ætt, går kledd i bunad og verken ruser seg eller mishandler barna sine under dåpsseremonien da går det for langt. Dette må stoppes! Og dermed basta. Hvordan skulle det gå her i landet hvis folk reduserer rusbruken sin og ellers begynner å oppføre seg ryddig og greit på nordmenns vis. Ikke flere barneran og gruppevoldtekter. Nei, dette nytter ikke. I alle fall ikke i Lier.

Ordføreren og de andre tapre partipampene blir enige om at siden det Tvedt driver med tross alt ikke er ulovlig så må de gå til politiet for å få hjelp. He-he. Du fikk med deg den vrien der håper jeg? Jeg tar den en gang til for sikkerhets skyld: Fordi Tvedt (jeg) ikke gjør noe ulovlig så må ordfører Nævestad ha møte med politiet for å finne på hvordan de kan stoppe meg slik at jeg ikke døper eller konfirmerer eller vier folk av nordisk ætt lenger.

Halleluja! Jeg fant ikke på et bedre uttrykk akkurat nå, men det er faktisk hva som skjer. Se artikkel fra Drammens Tidende's nettavis.

_____________________
Fra Drammens Tidende nettavis 18. September 2001.

ENDRET

Her hadde jeg lagt ut artikkelen fra Drammens Tidende slik at du kunne få det bekreftet direkte. Men det gikk dessverre ikke. Noen timer etter at artikkelen var lagt ut fikk jeg mail fra webmasteren i Drammens Tidende om at jeg hadde brutt deres opphavsrett til artikkelen ved å legge den ut uten deres tillatelse.

Greit nok.. Går du til Drammens Tidende og søker etter "tore w. tvedt" finner du den sammen med en del andre av samme slaget.

ENDRET
___________________________________________________________________________

Og politiet i Lier og Drammen er seg selvsagt sitt enorme samfunnsansvar bevisst. Like etter at dette står i Drammens Tidende begynner det å komme uniformerte politifolk på besøk og banke på døren til leiligheten jeg får bo i av en kamerat. Jeg titter i kikkehullet på døren og ser hver gang to uniformerte representanter for statens volds- og ordensmakt stå utenfor døren og glor i taket eller veggen.

De sier ingenting. Absolutt ingenting. Bare står der og glor. Når de har banket og glodd i et minutt eller to så går de igjen. Og slik fortsetter det gjennom oktober og november. Ikke hver dag, men noen ganger opptil flere ganger om dagen. En som bor i bygget forteller at de en dag var her seks ganger bare på en dag. 

Så forandrer atferden seg i begynnelsen av desember. Først kommer de klokken halv to en natt og da snakker de for første gang. Hvilket enormt fremskritt i deres sosiale utvikling. Jeg var helt rørt og imponert. Hva de sa var følgende: "Åpne opp for oss, Tvedt. Vi vet du er hjemme. Vi skal ikke gjøre deg noe. Vi vil bare snakke med deg:" Vel, det var det. Kanskje ikke så originalt eller avansert, men dog et klart fremskritt. Bortsett fra at jeg ikke er interessert i å åpne opp for kontaktsøkende politifolk.

Dagen etter på formiddagen var det en annen tone. De som da kom skrek og brølte og dundret og rev i døren og truet med å sprenge den. De skulle jo bare snakke litt med meg. De skulle ikke gjøre meg noe, altså. Etter en stund dro de mens de brølte trusler om å komme igjen og sprenge døren. Jeg tok meg en varm dusj og satte meg til å lese litt, men de kom ikke tilbake.

Det vil si de kom ikke tilbake den dagen. Tre uke senere kom de tilbake Midt på kvelden den 22. Desember. Altså i går kveld. Men da var jeg ikke hjemme fordi vi hadde et lite privat julelag hvor vi spilte RISK og pratet og koste oss. Da jeg utpå natten kom hjem fant jeg døren slått inn og rammen ødelagt. Den kunne fremdeles låses, men det er kun et lett spark så går den opp igjen. Innen- og utenfor lå fliser etter at de sprengte opp døren.

Men hvem hadde nå gjort det? Selv for kontaktsøkende politifolk er jo det en litt drøy fremgangsmåte. I Lillesand var de smartere da de ville stjele fotoapparatet mitt. Da la de meg på glattcelle og tok nøklene mine som de låste seg inn i leiligheten jeg bodde i og stjal det de ville. Kun kameraet. Men det var et dyrt og godt kamera. Så slikt kan man jo forstå. Jaja, politifolk skulle jo egentlig ikke gjøre sånt, men i dagens flerkulturelle dop- og voldshelvete så må vi jo tåle litt vi som er av nordisk ætt også.

Nei, de som hadde sprengt opp døren i Lier var ute etter større bytte. Etter det jeg har fått høre fra folk som bor i bygget var det 8 politifolk med dragne skytevåpen som sprengte døren og stormet inn med våpnene i anslag. Jeg kan ikke se at noe er rørt bortsett fra at alle dører og garderobeskap var på vidt gap.

Disse statsansatte terroristene og potensielle drapsmennene var nok ute etter større vilt enn et skarve fotoapparat. De var nok på storviltjakt. På jakt etter det største viltet av alle: Mennesket. Meg.

Se det for dere: I en trang gang står 8 politifolk på spranget med fingeren på avtrekkeren. Noen av dem sprenger så døren og inn stormer de. Hvor er fienden? I stuen, Nei. På soverommet? Nei, ikke der heller. På badet? Nei, tomt. Garderodeskapsdørene rives opp, men nei. Kun noen skjorter, strømper og litt undertøy.

Skuffelsen må ha vært stor. Ingen å skyte denne gangen. Men det går jo som kjent flere tog så han Tvedt kan nok bare vente seg……… For en ting er sikkert og det er at i Lier skal faan ingen nordmann døpes eller vies etter gammel nordisk skikk og bruk. 

Nei, da meier vi dem heller ned.

Lyst på litt "Reality Life"? Vigrid er svaret.

Ps.
Jeg tror forresten jeg gjør ferdig det begravelsesritualet jeg startet på her forleden, jeg. Og i mellomtiden ønsker jeg dere alle et Godt Hvitt Nytt År!
Ds.