.:Vigrid Forsiden:.

"Vigrid bryter våpenloven" - Ha ha
Polititerror mot Vigrid

I går ettermiddag (søndag 28.12.03) passerte 3 av oss Vigridere Røakrysset i Oslo på vei hjem etter en vellykket dåp. I krysset i motsatt retning står en politibil som tar en u-sving i krysset da den ser oss og gasser på for å ta oss igjen. Det er jo lett for vi kjører rolig avgårde mot Bærum. Etter litt varsel med blålys og sirene legger vi oss ut i en sidevei og stopper. Politifolkene virker redde og tilkaller en bil til.

Seremoniutstyr beslaglegges

For å gjøre en lang historie kort: Etter at jeg tilbrakte et kvarter i en politibil med håndjern på får vi kjøre videre, men politiet har beslaglagt begge seremonisverdene våre og seremoniøksen. Sverdene er sløve pyntesaker som ikke kan slipes og øksen en vanlig tur- og seremoni-øks sist brukt i Vestfold av Thorgrim under massedåpen der.

Sånn for ordens skyld. Politiet i Stavanger avbrøt en seremoni i august hvor vi brukte nøyaktig det samme utstyret. I tillegg hadde vi der også en turkniv som gave til konfirmanten. Politiet undersøkte utstyret og lot oss selvsagt beholde alt uten noen kommentar.

Brudd på våpenloven

Oslopolitiet skal nå anmelde oss som var i bilen for brudd på våpenloven: Haha. Hvor patetisk kan et politi egentlig være? Og hvor patetisk og krypende kan et folk være som finner seg i et slikt politi? I dag Vigrid, i morgen deg. Utstyret er allerede erstattet av en sponsor og vi i Vigrid holder fortsatt våre religiøse seremonier med det. Lyst til å bli menneske du også?

Odin er stor og i hans navn skal vi seire!