.:Vigrid Forsiden:.

Politisk prosess i Sandvika

Heisann, kjære Vigridere og andre Venner!

Jeg registrerer at den politiske prosessen mot meg gikk sin gang mens jeg tilbrakte en herlig uke på høyfjellet sammen med rypeflokker, fjellrev, rein og ravn og riktig ladet batteriene igjen i ”Jotunheimens Forgård”.

Og det kunne jammen trenges etter å ha erfart hva POT-lederne mener når de sier at de ”stresser Vigrid med høy profil internt og lav profil eksternt”.

Og her er jeg frisk og opplagt som en fole om våren foran Domstolen i Sandvika hvor den politiske prosessen fant sted. Jeg hørte forresten at politiets aktor ikke likte betegnelsen prosess, men mente at det var en rettssak. Ha,ha. Tørr latter.

En av Tvedt’s nydelige og sexy Angel’s var med meg inn til Sandvika i dag (torsdag 17/4-02) og foreviget meg foran noen egnete motiver på åstedet hvor vårt nordiske rettssystem ble endelig erstattet med et politisk prosess-system mot personer som den norske statsmakt har definert som fiender som skal knuses for enhver pris.

Som den fremste av disse statsdefinerte fiendene har jeg like stor mulighet til å få en rettferdig dom som en snøballs sjanse i det jøde-kristne helvete. Bare tanken på å stille opp som alibi for en pervertert politisk prosess gjorde meg syk i sjelen og sendte meg til fjells i stedet. Et godt og fornuftig valg.

Odin er stor og vi er hans utvalgte folk!