.:Vigrid Forsiden:.

Politisk prosess i Sandvika del 2 og Holocaust i Jenin

Når de jødiske herrer nyser i Jew York eller Jewrusalem så får deres lakeier og nyttige idioter rundt om i verden alt fra forkjølelse til lungebetennelse. Norge er intet unntak fra denne regelen. Snarere tvert imot. Det er vel få andre land som har knyttet seg så sterkt opp som støttespillere til den jødiske folkemorderbanden i det jødiskokkuperte Palestina som Norge.

For dem som er i tvil om jeg har dekning for dette anbefaler jeg boken "Alt For Israel" skrevet av Odd Karsten Tveit. En glimrende bok på størrelse med en murstein, men lettlest og med så mye godt at den likevel er en fornøyelse å lese.
I disse dager kan vi jo kose oss med historien om Rød-Larsen som har mottatt "priser" fra sine jødiske venner blant folkemorderne og forbryterne mot menneskeheten og freden som styrer Israel. Alt var bra til han kom med et lite pip angående nedslaktingen og Holocaustet på de palestinske byene hvorav Jenin kun var en. Da ble "prisene" kjent og nå må han innrapportere dem og skatte av beløpene. Nei, det må han nok ikke skal du se for han er jo internasjonal, må vite.

Greit nok det, men hva slags personlige integritet ligger bak at en "nøytral" FN-representant skal motta penger av en av representantene for de folkemorderne han skal kontrollere? Skulle forresten ikke undre meg om han er av jødisk avstamming han også. De liker som kjent å ha full kontroll ved å inneha de posisjoner som betyr noe.

Her hjemme slo de til med en ubetinget dom mot meg i den politiske prosessen i Sandvika. Jeg ler av hele farsen og tror at det norske folk i lengden taper mer på den dommen enn jeg selv gjør. Som Odins profet er ethvert anslag fra fienden en æresbevisning og denne en av de større.