.:Vigrid Forsiden:.

Forfølgelsen fortsetter
Fra leilighet til fengselcelle 1. mars?

Norge regner seg som det ledende landet i hele verden innen områdene retts-sikkerhet, demokrati, toleranse og respekt for individets grunnleggende behov. Vi er kjent over hele verden for det og er vertslandet for Nobels fredspris. Vi inviterer konfliktparter for å megle uansett hvor ekstreme og morderiske partene måtte være.

Hvorvidt det er folkemyrdene jøder som slakter palestinere i Midt-Østen eller negre som går amok med macheter og automatvåpen mot en folkevalgt president på Haiti spiller ingen rolle. (Haiti er for øvrig et av de beste eksemplene på hvor egnet negre er til å styre seg selv i en moderne teknologisk verden).

Slik kan vi fortsette og listen blir lang. Men så kommer vi til eget land. Da er toleransen og respekten og demokratiet tydeligvis ikke så viktig lenger. Eller er det så at jo mer hyklerisk "snill" og "god" og "prektig" man er overfor omverdenen så må det balanseres med å la de mørke og destruktive hatkreftene få utløp på hjemmebane?

Vi tror det kan være verdt en undersøkelse. Da Thorgrim traff en pakistaner her i Drammen i fjor høst ble det et ramaskrik i media og blant politikere: "Stopp dialogen. Ikke treff Vigrid igjen. Vi må ikke snakke med dem. Knus Vigrid heter det i selvhaternes fakkeltog."

Ordføreren i Hokksund hvor jeg nå bor henger seg på og scorer høyt med: "Jeg har jaget Tvedt før og skal jage han nå også." Slikt blir du fylkesordfører på i Norge i dag. Jo mer du hater og jo høyere du skriker det desto mer jubler media med. Og politiet følger godt opp. Politiet i Asker følger opp: "Vi har en celle klar for Tvedt når han må ut av leiligheten."

Nå er det slik her i verden at om det er aldri så galt er det alltid godt for noe. Vi har fått noen kommentarer på vår omtale av media som propaganda-apparat for makteliten i dens bestrebelser på å bygge selvhat i folket vårt. Selvhat i folket og hat mot dem som prøver å stoppe folkemordet på oss. Denne artikkelen i Drammens Tidende er et godt eksempel på hvordan det gjøres og bør overbevise kritikerne våre, selvom jeg har lest dem verre:

Artikkel i Drammens Tidende

Odin er stor og skaffer meg sikkert et nytt sted å bo!