.:Vigrid Forsiden:.

Tore W. Tvedt
c/o Øyvind Heian
Skiensveien 11
3268 Larvik

Pressens Faglige Utvalg
Postboks 46 Sentrum
0101 Oslo

2. august 2006

Ad.: Innklaging av Dagbladet

Den 13. juli i år trykket Dagbladet en karikaturtegning hvor den jødiske statsminister i Israel fremstilles som leirkommandant Goeth i den tyske arbeidsleiren Plaszow i Polen. Se vedlegg.

Med bakgrunn i Israel's fordrivelse av og folkemord på palestinerne med massakren av barna i Qana i friskt minne finner vi denne sammenligningen uakseptabel. Vi minner også om at det var internasjonale jødiske organisasjoner som erklærte Tyskland krig i 1933. En krigserklæring som førte til den andre verdenskrig.

Vi tillater oss også å minne om den dominerende rollen som jøder spilte under den russiske revolusjon og de påfølgende nedslaktinger av flere titalls millioner hvite, kristne russere.

Karikaturen av hr. Goeth bygger på en jødisk propagandafilm (Schindlers Liste) basert på en fantasihistorie (fiction, som det står i boken) og er laget av den kjente jødiske filmpropagandisten Steven Spielberg. Filmen har altså svært lite med historiske fakta å gjøre, men må betraktes som ren propaganda for HoloCa$h-industrien noe det vedlagte heftet vil vise. Se vedlegg.

Vi vil be om at Pressens Faglige Utvalg reagerer strengt på Dagbladet sitt misbruk av hr Goeth og forlanger en beklagelse for å sammenligne en tysk offiser med den jødiske "slakteren fra Qana" som vi tipper Olmert vil bli kjent som. Slik hans forgjenger Sharon ble kjent som "slakteren fra Sabra og Shatila".

Med Nordisk Hilsen


Tore W. Tvedt
Borgerrettsbevegelsen Vigrid

2 vedlegg