.:Vigrid Forsiden:.

Alt om Terrorkrigen
(Overskrift på VG-nett 11/10-01)

Jeg fant denne overskriften på VG-nett her forleden. Den viser så langt jeg kan se en underfundig måte å si hva VG egentlig synes om den amerikanske masseslaktingen av sivile mennesker i Afghanistan. La oss si foreløpig i Afghanistan for jeg tror nok ikke de bare kommer til å holde seg der.


Lurer du på hva jeg mener med underfundig? Joda, navnet på slaktingen er fra amerikansk side "Krigen mot terror" og det er jo noe helt annet. VG setter tydeligvis USA i samme bås som muslimene og gjør dem dermed som likeverdige og like klanderverdige parter i "krigen" mellom USA og muslimene. Jeg setter likegodt ordet krig i klammer fordi en slik ensidig slakting kan bare kalles for det: nemlig slakting.

Bin Laden var for øvrig CIA-agent og betalt og trent av USA i sin tid. Snakker om rekyleffekt. Hva man høster skal man så. Og den som sår vind høster storm. Hvilken av partene det er som etter hvert kommer til å høste mest storm er uvisst. Det vil si at første runde er sikker: Israel, USA og deres allierte vinner den nærmeste runden. Uten motstand og konkurranse.

Spørsmålet er hva som vil skje i tiden etter at de militære våpnene tier. Og der er resultatet faktisk uvisst. Vi vet heller ikke for sikkert hvordan den militære kampanjen vil utvikle seg. I følge "Eretz Israel" (Stor-Israel) teorien vil slaktingen spre seg til Irak og Syria for å skape oppstand og deling av disse landene slik at det opprettes egne land i vest-Syria og aller helst i vest-Irak hvor hebreernes opprinnelige stamsted regnes å være.

I dette scenarioet er Afghanistan bare en distraksjon som skal starte konflikten og avlede oppmerksomheten fra hovedmålet slik tryllekunstnerne gjør når de skal lure tilskuerne. Ja, og så er det jo en bonus å vise alle motstandere at det gamle ordtaket om at "Gud behandler folkene slik folkene behandler jødene" fremdeles gjelder. Og gjelder i dag mer enn noen gang tidligere. Og det er det flere enn afghanerne som kommer til å merke i tiden fremover.

Jeg ser også i dagens aviser (13/10) at begrunnelsen for at FN og Annan fikk Nobels fredspris er at FN trengte støtte i kampen mot terror. Hvis du tror at det betyr at FN nå skal gripe aktivt inn mot Israel og USA så tror jeg nok dessverre at du tar feil. Det blir vel heller andre veien den støtten kommer til å gå.

I storpolitikken er det som i hverdagen: "Her er det makta som rår!" sa kjerringa og sparket katta.

Og i storpolitikken rår jødene og deres lakeier. Og skulle noen prøve å yppe seg så har de bomber og konsentrasjonsleire og fengsler nok til å ta seg av de håpefulle opponentene.

For øvrig tror jeg ikke det var Bin Laden som ga ordre om aksjonene i USA og de såkalte "bevisene" som hittil er lagt fram mot han henger ikke på greip så langt. Skal du vite hvem som høyst sannsynlig er forbryteren så skal du se på hvem som tjener mest på forbrytelsen. Der er det ingen tvil hos meg: Det er Israel og den internasjonale jødedommen. Etter Holocaustet i New York har de fritt spillerom for en stund. Dessverre.

Jeg har forøvrig sporadisk kontakt med en som har glemt mer enn jeg vet om storpolitikk og jødenes rolle i den og som spådde at jødedommen ville provosere fram en storkonflikt som USA måtte utkjempe for dem med en gang han hørte at det var Bush som ville bli president i USA. Årsaken til det var at under Clinton var jødene alt for profilert i USA's regjering og med kombinasjonen Gore/Liebermann ville eksponeringen av jødene blitt enda større. Husk at Liebermann er en ortodoks (fundamentalistisk) jødisk rabbi. For dem som vil utdype dette scenarioet anbefaler jeg på det varmeste boken til amerikaneren Hans Schmidt "End Times / End Games" med undertittel "The Last Months of the Jewish Century".

Vel, om dette er riktig får vi jo se og har du lært noe av det hele bør det være at like barn leker best i lengden.

Velkommen til dine egne i Vigrid!