.:Vigrid Forsiden:.

Anglo-Zionistiske Imperiet slår ned på Ytringsfrihet Globalt
7. juni 2019 - Tore W. Tvedt

Varg Vikernes sin kanal fjernet fra Youtube

Det foregår for tiden en aksellerert utvikling for å fjerne Ytringsfriheten totalt innenfor Det AngloZionistiske Imperiet som Norge er en integrert del av. Så at Youtube fjerner Varg Vikernes sin kanal er en naturlig følge av denne politikken.

Jeg har selv fått fjernet og bannet historiske videoer på Youtube og blitt fjernet flere ganger fra Facebook og Twitter så jeg ønsker Varg velkommen etter.

De av dere som har fulgt med i norsk media bør ha fått med dere at det kjøres en massiv kampanje mot Ytringsfrihet på alle nivåer her i Norge også. Begrunnelsen kalles at man må slå ned på "Netthets" og "Hate Speech" som er kriminalisert og dermed en sak for domstolene og ikke den offentlige debattarena.

I tillegg kommer den såkalte "Deplattformingen" som hindrer folk å si sin mening i offentlige massemediaer. Også i de mediene som er finansiert av offentlige midler.

Det morsomme med denne utviklingen, sett med mine øyne, er at den etterhvert rammer grupper som ikke i sin villeste fantasi hadde forestilt seg å bli rammet. Når det til slutt går opp for disse nasjonalkonservative femsenissene, som i Resett og dens kommentarfelt, så er det for sent.

Makteliten vil med denne politikken oppnå et av to: Fullstendig Lydighet eller væpnet Opprør.

Andre opsjoner blir det ikke igjen og det gir makteliten faan i siden de vet å beskytte seg og sitt.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)