.:Vigrid Forsiden:.

Donald Trump - Europeisk Sivilisasjons siste Håp
6. november 2016

Trump til Frontalangrep på Jødenes Maktbase

Dette er en offisiell Trump-video godkjent av Trump selv og lagt ut av teamet hans så sent som på fredag, 4. november, altså bare fire dager før valget. Dette er "The Real Thing" og er et overraskende klart frontalangrep på den jødiske maktbasen i Wall Street og det jødiske finansoligarkiet som styrer USA og destabiliserer og tyranniserer resten av verden med sin "Eksepsjonalitet". Det eneste eksepsjonelle ved den Anglo-Zionistiske makteliten med sin kjerne av jødiske finansoligarker er dens grådighet, forakt for demokrati, forakt for menneskeliv, forakt for lov og rett og direkte hat mot enhver som står i veien for dem.

Denne korte videosnutten på kun 2 minutter inneholder alt som skal til for å forstå hvorfor det jødiske finansoligarkiet og deres politikerlakeier, deres "Lügenpresse" og alle andre luddere og horer i jødisk og AngloZionistisk tjeneste hater Donald Trump og alt han står for.

For dere som ikke kjenner de forskjellige personene som er vist i videoen gir vi en oversikt her:

0.21 Den jødiske finansoligarken George Soros kjent som ødelegger av Øst-Europa og sentral i det jødestyrte naziregime i Ukraina. Soros er inkarnasjonen av de tyske nasjonalsosialistenes informasjonsbilde av den internasjonale jødiske finansoligarken. Hitler hadde rett og nå har Trump det også.

0.22 Janet Yellen, jødinne som for tiden er sjef for Federal Reserve i USA. Den stillingen er forbeholdt jøder med bakgrunn i det jødiske finansmiljøet rundt Wall Street. Derfor ser vi at Fed. Res. trykker gratis penger som gis bort til de jødiske finansinstitusjonene på Wall Street.

1.14 Jøden Lloyd "I am doing God's work" Blankfein sjef for det jødiske Goldmann Sachs. Sentralt firma og sentral person i finanskrisen som rammet verden i 2008. En styrt finanskrise basert på svindel. Fed. Res. reddet den jødiske storkapitalen mens vanlige folk måtte bære tapet.

Vi kan kort oppsummere Trump slik "Kampen for Folket er Kampen mot Jødisk Kapitalmakt og Globalisme!" Vi i Vigrid gir Trump vår helhjertede støtte i den kampen.

Ikke rart vanlige folk fylker seg rundt Donald Trump. Hans oppgjør med det jødiske finansoligarkiet er en direkte oppfølger av det oppgjøret Jesus tok med samme jødiske hatgruppe for 2.000 år siden. Han kalte jødene mer direkte for giftslanger og Satan's avkom.

Likedan uttrykte Martin Luther seg om jødene for noen hundre år siden. Og Luther er ingen hvem som helst. Han er stifter av Den Norske Kirke og den eneste person som er navngitt i Norges Grunnlov av 1814, som vi er så stolte over.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)