.:Vigrid Forsiden:.

USS Liberty - forsøkt senket av jødene - Artikkel


David Dees har laget ovenstående bilde for å minne verden om at det i dag, den 8. juni 2017, er 50-årsdagen for den israelske slaktingen av mannskapet på USS Liberty. Og det mens den amerikanske ledelsen ga ordre om at resten av den amerikanske 6. flåte i Middelhavet skulle la det skje og ikke blande seg. Et land som lar sine egne soldater bli slaktet av andre land er laverestående enn kloakkrottene i Akerselven.


Israel angrep og forsøkte å senke USS Liberty for å legge skylden på Egypt. USA's president Lyndon B. Johnson var, som alle amerikanske presidenter, så underlagt jødisk kontroll at han forbød maerikanske krigsskip i nærheten å hjelpe USS Liberty og uttalte at han ønsket at det fordømte skipet gikk til havets bunn. Dette er akkurat hva vi kan forvente av den anglozionistiske banden som har makten i USA og i tråd med deres historiske svik, krigslyst og råskap.

I dag, sommeren 2015, ser vi hvordan USA kaldt og nådeløst ofrer sine europeiske "allierte" og "partnere" for å knuse Russland og Tyskland. Jada, Tyskland også. At de andre slavestatene og US-koloniene i NAZI-alliansen går med i dragsuget er en bonus for Anglozionistene. Og komplett stupide nasjonalister står på sidelinjen og måper i dumskap mens andre nasjo-nazier deltar med liv og lyst i broderslaktingen i Novorossia.


Datoen er 8. juni 1967 og den såkalte 6-dagerskrigen mellom den jødiske okkupasjonsmakten i Palestina og de arabiske frihetsstyrkene var i full gang. Jew$A ville ikke delta aktivt i krigen, men ga jødene etteretningsbistand og fløy inn mengder av våpen som til slutt vippet balansen over i jødisk favør.

USS Liberty var et amerikansk etteretningsskip som ble lagt i posisjon utenfor kysten av Palestina og Egypt for å følge krigens gang fra internasjonalt farvann. Det var et stort amerikansk krigsskip med tydelig merking og et digert amerikansk flagg vaiende i morgenbrisen.

Da dagen var over var USA ydmyket verre enn noengang før i sin maritime historie og demostrerte til fulle hvilken total kontroll jødene har over amerikansk politikk og media. 34 unge amerikanske sjømenn var myrdet av jødene og ytterligere 174 var såret. Bildet er fra æresbegravelsen.

USS Liberty flagget med tre forskjellige flagg som etterhvert ble skutt i filler av de jødiske overfallsmorderne. Dette bildet er av flagg nr 2.

Kaptein McGonagle på USS Liberty med "Medal of Honor".

Klokken 11 og klokken 11.30 om formiddagen fløy et jødisk oppklaringsfly sakte over USS Liberty for å ta skipet i øyesyn. Skipet var som sagt godt merket, lett å gjenkjenne og med amerikansk flagg vaiende.

Klokken tolv om formiddagen den 8. juni sendte jødene ut tre MTB i full fart for å senke USS Liberty med torpedoer og kanonild.

Klokken 12.15 og 12.45 flyr igjen rekognoseringsflyet til jødene over USS Liberty.

Klokken 14.00 ankommer tre jødiske Mirage jagerfly og besetningen regner med at de skal overvåke båten. Det gjør de ikke, men angriper i stedet med raketter og 30mm maskinkanoner. Broen og radiorommet er de fremste målene. I bølge etter bølge angriper jødene den forsvarsløse båten.

Klokken 14.08 ankommer ytterligere tre jødiske Mystere jagerfly som bomber og beskyter USS Liberty med maskinkanoner og raketter. Som avslutning på denne angrepsbølgen slipper de napalmbomber på etteretningsskipet.

Bestningen på USS Liberty får sendt avgårde et nødsignal om at de er under angrep til det amerikanske hangarskipet USS Saratoga som befinner seg kun noen få flyminutter unna.

Flere Mirage angriper igjen med raketter og kanoner klokken 14.12.

Klokken 14.23 er en gruppe på 12 Phantom jagerfly på vei fra USS Saratoga for å unnsette USS Liberty.

De jødiske MTB'ene er fremme ved USS Liberty med 20 og 40 mm's maskinkanoner i full ild. De avfyrer 5 torpedoer, men 4 bommer fordi to av jødebåtene kommer borti hverandre.

Den amerikanske regjering følger det jødiske angrepet nøye og da Phantom-flyene er i luften kalles de tilbake etter ordre av den amerikanske forsvarsministeren og jødelakeien McNamara.

Etter ordre fra den amerikanske forsvarsministeren returnerer de amerikanske jagerflyene til USS Saratoga.

Klokken er blitt 14.35 og de jødiske MTB'ene kommer tilbake for å avslutte jobben og sørge for at det ikke finnes overlevende vitner. Planen er å skylde på Egypt slik at USA går med i krigen på jødisk side. Livbåter som er satt på vannet blir beskutt og knust.

Her fyrer det jødiske jagerflyet raketter mot USS LIberty.

Klokken er blitt 15.05 og to jødiske helikoptre sirkler over USS Liberty for å beskyte alle de kan se og hindre at noen overlever angrepet. De returnerer uten å ha prøvd å kontakte skipet.

Endelig omkring klokken 16.00 fikk USS Liberty igjen kontakt med hangarskipene USS Saratoga og USS America som begge sendte opp jagerfly for å angripe de jødiske morderne som angrep USS Liberty. Over åpen radiokanal ble jagerflyene ordre til å skyte ned de angripende jødeflyene. Da jødene hørte dette avbrøt de angrepet på USS Liberty og kom seg unna. Til overmål grep jødelakeien, president Johnson, inn og fikk de amerikanske flyene til å returnere til hangarskipene sine. Men angrepet var over og de overlevende reddet.

To av de 34 som jødene myrdet i sine likposer.

Messen ble gjort om til sykestue hvor de sårete ble behandlet.

USS Liberty med slagside i sjøen som følge av torpedotreff i siden.

Overbygningen bar preg av rakett-treff og innslag av maskinkanonkuler.

Skipet nærmer seg kai.

David Dees illustrerer jødenes angrep på USS Liberty.


USS Liberty - forsøkt senket av jødene - Kommentarer


USS Liberty - jødene slakter amerikansk krigsskip

Historien om hvordan det amerikanske krigsskipet ble skutt og torpedert sønder og sammen i juni 1967 hadde for all fremtid vært ukjent hadde det ikke vært for de mulighetene internett gir å bryte maktelitens monopol.

Historien kan dere lese i de to linkene og sammenligne med hvordan Jew$A reagerer overfor alle som bare kremter et vondt ord om zionistene.

Verre enn selve hendelsen er faktisk hvordan makthaverne skjuler fakta og serverer dekkhistorier og rene løgner. Det er faktisk umulig å ha tillit til noe som helst som kommer fra makteliten og deres propagandaapparat. For det er akkurat hva massemedia er: Propagandaapparat for den forbryterske klikken som styrer landene våre.

Stol aldri på massemedias løgner!


Jødenes angrep på USS Liberty

8. juni 1967 altså på dagen for 38 år siden mistet 34 unge menn livene sine i et forræderisk, kriminelt og typisk jødisk angrep på båten de var ombord på. Navnet på båten var USS Liberty, som betyr frihet, og den patruljerte i det østlige Middelhavet hvor den overvåket luftrommet over Palestina og Egypt.

Siden jødene stadig brøt våpenhvilene med å angripe statene rundt i brudd med alle avtaler angrep de USS Liberty med fly og båter. Jew$A er garantist for den forbryterske jødestatens eksistens, men jødene kan tillate seg hva som helst fordi de eier Jew$A også.

Amerikanske styrker i området ble varslet, men fikk ordre fra politisk toppnivå om ikke å hjelpe sine egne kamerater. Først dagen etterpå kom de til unnsetning. En hårreisende beretning om jødisk forræderi og kontroll over Amerika.

Til minne om alle ofre for jødisk aggresjon!