.:Vigrid Forsiden:.

Nasjonalister og Nasjonalsosialister som Anglozionist-Imperiets Nyttige Idioter!!!

Leder Daniel Carlsen i Danskernes Parti om talen for Nasjonalister i Kiev mars 2014

Vinteren 2013/2014 var det klart at den internasjonale jødedommen og deres anglozionistiske Imperium gikk for overtagelse av Ukraina som ledd i en langvarig total assymetrisk krig mot arvefienden Russland. For å få igang statskuppet etter velkjent Oransjerevolusjonært mønster ble utenlandske agitatorer, organisatorer og også "snipere" satt inn. Toppfolk fra USA, som Nuland og McCain med mange flere ga støtte og NATO gjorde seg klar til å backe opp statskuppet om nødvendig. Bildet over er av Folkerepublikken Donetsk sine soldater sammen me de barna de kjemper for å beskytte mot de ukrainsk nasjonalistene og nasjonalsosialistene som utøver folkemord i Novorossija på vegne av de jødiske oligarkene i Ukraina og deres anglozionistiske bakmenn beskyttet av NATO's atomparaply.

Så skulle man tro at det i alle fall innen de europeiske NATO- og EU-land var nok av NS-ledere som kunne reise til Ukraina og få NS-troppene til å gå imot EU og NATO og USA's helt åpenlyse statskupp? Men, neida, Den ene Nasjonalistlederen etter den andre bruste med fjærene og ga sin fulle støtte til zionistenes nyttige idioter i Kiev.

Resultatet ble et jødestyrt statskupp og Ukraina har nå en jødeætling som president og en jødisk borgermester i Kiev mens de nyttige nasjonalistidiotene dreper blodsbrødre med liv og lyst i Novorossija. Krigen i Novorossija bærer preg av folkemord og fordrivelse med bevisst bombing og beskyting av sivile mål som sykehus, skoler og boliger. Dette er kun mulig fordi europeiske nasjonalister er så forblindet av Nasjonalisme og Nasjonalsosialisme at de med glede ødelegger alt for oss alle.

Uansett hva motivet er for å støtte det anglozionistfinansierte og ledete statskuppet i Kiev med påfølgende krig mot vårt broderfolk i Russland og Novorossija er det forræderi mot vårt folks langsiktige interesser og eksistensmulighet.

Hva kan årsaken til et slikt forræderi være? I enkelte tilfeller er jeg overbevist om at enkeltpersoner er kjøpt og betalt, men de aller fleste og særlig de menige medlemmene faller for noen banale slagord og har ikke evne til å tenke i konseptuelle eller overordnede geopolitiske baner. Sjekk ut disse gruppene ved på søke med ord som Ukraina, Kiev, Maidan eller andre relevante uttrykk på nettsidene deres. Støtter de zionistkuppet i Ukraina og gruppene som slakter våre brødre i Novorossija så sky dem som pesten. For det er hva de er. Bildet er Novorossija's flagg med den nederste teksten: "Frihet og Arbeide". Det er nettopp hva europeiske nasjonalister og nasjonalsosialister ikke unner dem og derfor aktivt forsøker å utrydde eller fordrive det russiske flertallet i Novorossija.

Lyst til å bli med på virkelig patriotisk Nordisk satsing? Kontakt meg også gjerne for å diskutere sviket i Ukraina og hos andre lands NS-bevegelser med bakgrunn i historie, geopolitikk og konseptuell forståelse for vår rases situasjon.