.:Vigrid Forsiden:.

Putin vil Tysklands Frihet

Putin rekker frem hånden til det tyske folk

Her er teksten i fri oversettelse til norsk:

Tyskland er et okkupert land!

"Tyskland er et okkupert land som er dominert av fremmede krefter. Amerikanerne er i kontroll. Den tyske politiske elite er ikke fri. Resultatet er at Berlin i en slik situasjon ikke kan handle slik det burde for å tjene landets egentlige interesser.

Tyskland er for tiden styrt i strid med sine egne interesser. Vi russere kan hjelpe tyskerne siden vi forstår situasjonen i Berlin bedre og kan hjelpe med å sikre utviklingen av, for eksempel, tysk-russiske nettverk på forskjellige nivåer. Vi kan samarbeide med forskjellige grupper i Tyskland for å utvikle våre kulturelle forbindelser.

Jeg er fullt og fast overbevist om at det vil finnes et Tyskland som er fritt, sterkt og selvstyrt i sentrum av Europa, som kan spille en rolle som formidler mellom Øst og Vest. Den nåværende rollen som lakei for Brüssel og Washington kan ikke forbli Tysklands skjebne."

Kilde: ZUERST, tysk nyhetsmagasin nr 10/2012 - side 19.

Min kommentar: Putin kunne sagt det mye klarere og sterkere. Tyskland er en ren slavestat for det anglozionistiske Imperiet med hovedsteder i London, Washington og Jerusalem/Tel Aviv. Det tyske folk fremstår i dag som et undertrykket og hjernevasket slavefolk fast besluttet på å utrydde seg selv som ledd i den internasjonale jødedommens maktstrategi. Hvorfor den anglozionistiske makteliten hater Putin og et sterkt Russland og fører en aktiv og total krig mot dem er forståelig for vinner Putin frem er det ute med anglozionistenes ambisjoner om enevelde her på kloden.