.:Vigrid Forsiden:.

Anglo-Zionistene med begrenset Rakettangrep i Syria
14. april 2018

Fiaskoangrep var kun en Advarsel

Bildet over viser verdens to fremste forkjempere for ekte pluralisme, frihet og demokrati. Til venstre Assad med Putin til høyre.

USA med følge av England og Frankrike sendte natt til i dag avgårde over 100 krysserraketter og bomber mot det de kaller "giftgassmål" i Syria. Saken er at Syria verken produserer eller lagrer gidtgass etter at alt ble fjernet for noen få år siden. Foranledningen er like falsk som den pleier å være når USA og England vil bombe andre land: Et påstått giftgassangrep mot sivile i Douma. Russland har dokumentert, blandt annet ved hjelp av forklaringer fra leger på stedet, at det aldri var noe giftgassangrep. Med andre ord nok en løgn av typen Saddam Hussein og hans WMD.

Ifølge russerne ble over 70 av rakettene avskåret før de traff målet, noe som er en svært høy treffprosent særlig tatt i betraktning at det meste av syrernes antiraketter er av eldre sovjet-årgang. Angrepet var uansett, etter avtale med Russland, holdt utenfor Russlands rakettsone slik at Russland ikke grep inn med sine moderne S-400 systemer.

Vår konklusjon på angrepet: Dette var beregnet på to audienser: Hjemmepublikum som det viktigste ved å vise handlekraft og Russland og Iran som en ren advarsel om hva som kan komme om Anglo-Zionistene og deres NAZI-Allianse finner det for godt.

USA kunne uansett ikke angripe for fullt eller trekke Russland inn i det nå siden USA alltid venter med å angripe til de har et totalt og enormt overtak på et krigsteater. Det har de pr. i dag ikke i Midt-Østen eller østre Middelhav. Det er såvidt de har flere krigsskip der enn russerne og området ligger innenfor rekkevidden av moderne russiske Kalibr-raketter fra Svartehavet. USA må med andre ord føre fram helt andre styrker skal de angripe. Det betyr først og fremst flere krigsskip. Dermed satte USA hangarskipsgruppen med USS Harry S. Truman i sentrum i marsj mot Middelhavet. De er fremme om en ukes tid og først fra da av er USA klar til å angripe med styrke.

Fra da av har Russland null sjanse til å svare hardt med lokale styrker og har altså en uke på å finne en smart løsning. Dagens angrep var en liten og begrenset advarsel. Neste gang er det sannsynligvis alvor.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!