.:Vigrid Forsiden:.

IS er knust - Nå er turen kommet til Idlib
14. januar 2018

Syrernes Frihetskamp mot nye Seire

I løpet av fjor høst ble IS sin kraft knukket i Syria og nå er det de andre islamistiske terrorgruppene som står for tur. Disse gruppene blir aktivt finansiert, væpnet og støttet av Tyrkia, USA og de arabiske monarkiene på den arabiske halvøya. Det ser ikke ut til å hjelpe dem stort når koalisjonen av den syriske frigjøringshæren til regjeringen, Hezbollah og iranske tropper med støtte av russiske fly går til angrep mot islamistene i Idlib og områdene rundt.

Den seiersvante regjeringshæren har brøytet seg vei i grenseområdene mellom Idlib, Aleppo og Hama og er i ferd med å gjenerobre den strategiske flybasen Abu Duhur. Når den er erobret og de innesperrede islamistgruppene i området er nedkjempet er tiden inne til å støte mot senteret i Idlib; hovedstaden med samme navn som provinsen.

Da blir spørsmålet hva Tyrkia og de andre støttespillerne til islamistgruppene gjør. Det gjenstår å se og det blir spennende å følge denne utviklingen. USA og dets NAZI-allianse har også muligheten til å åpne fronten i Donbass igjen og straffe russerne her. Det er to fronter i den samme geopolitiske angrepskrigen Anglo-Zionistene fører for det totale verdensherredømmet. Hvert slag som vinnes i Syria og hver dag uten storkrig i Donbass og hver dag Houthi-styrkene klarer seg i Yemen er en dag vunnet for den frie verden med Russland, Kina og Iran i ledelsen.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!