.:Vigrid Forsiden:.

Krigen i Syria - Krise i Aleppo - Mulighet i Latakia
8. august 2016

NAZI-alliansens Proxy-styrker på offensiven

I løpet av sommeren i år demonstrerte den syriske Frihetshæren til Assad offensiv handlingskraft ved å bryte islamistenes forsyningslinje nord for Aleppo i slaget om Castello Motorvei. Med det var NAZI-alliansens Proxystyrker i Aleppo by innesperret og det var bare et spørsmål om tid før de hadde måttet gi seg eller sakte, men sikkert bli nedkjempet. Med det ville krigen i praksis vært avgjort til Assad, Russland, Iran og resten av Den Frie Verdens fordel. Det kan Anglozionistene og NAZI-alliansen ikke tillate og dermed koordinerte over tyve islamistgrupper seg til motoffensiv i sørvest Aleppo.

NAZI-alliansens islamistiske Proxystyrker klarte etter en ukes harde kamper å bryte gjennom regjeringsstyrkene og åpne beleiringen av de innesperrede islamiststyrkene. Og det på et tett forsvart område med gode forsvarsstillinger. Regjeringsstyrkene sier selv at de foretok en strategisk tilbaketrekning for å lokke store Islamiststyrker ut i ubebodd terreng hvor de fritt kunne bombes og skytes i stykker. Vi i Vigrid er ikke sikker på at det er en riktig fremstilling og tror mer det er et tegn på tretthet hos Frihetshæren til Assad. Skifte av ny overkommanderende general for regjeringsstyrkene i området tyder på at det siste er riktig. Og da kan den videre utviklingen av slaget om Aleppo bli spennende; og negativ.

Hvordan kunne så NAZI-alliansens Proxystyrker samle og koordinere ledelsen av så store og mekaniserte troppestyrker uten at de syriske og russiske flystyrkene grep inn på forhånd? Vrient å si, men det ligger et større og mer strategisk feilgrep bak utviklingen i Aleppo. La oss se på det:

Bommerten i Latakia våren 2016

Linken over går til en artikkel vi skrev i slutten av februar i år med tittelen "Siste runde i Latakia". I tidligere artikler har vi gjort det klinkende klart at avgjørelsen av Proxykrigen mellom Anglozionistene og deres NAZI-allianse mot Den Frie Verden ledet av Putins Russland i Syria ville falle når Russland og Syria sammen hadde jagd NAZI-alliansens Proxystyrker ut fra hele Latakia. Gjennom full kontroll over det forrevne fjellandet i Latakia ville det gitt frihetshæren til Assad artillerikontroll over den fruktbare og tett befolkede Idlibsletten, som er Syrias matkammer. I tillegg ville regjeringsstyrkene fritt og uten innsyn kunne foreta innfall hvor som helst og når som helst inn i Idlib. For å kunne beskytte seg mot dette måtte NAZI-alliansens islamistiske terrorstyrker ha trukket seg langt ut på sletten og mistet dybden i operasjonsrommet i Idlib- og Aleppo-provinsene.

Deretter kunne regjeringsstyrkene ha gjennomført de operasjonene de gjorde vår og sommer i år uten frykt for noen storoffensiver fra NAZI-Proxyene i det nordvestlige Syria.

Vårt beste tips for hvorfor Russland akkurat i avgjørende øyeblikk trakk hovedstyrken, som hadde muliggjort fremgangen i Latakia, tilbake er at han ble tvunget av trusler og press fra Anglozionistene til å hindre en rask avgjørelse på slagmarken som fullstendig ville fratatt Anglozionistene all ære og gjort dem til klovner uten ansikt. Resultatet ble som forventet: Den syriske regjeringshæren har kunnet bokføre en del lokale seire mens Anglozionistene fikk tid på seg til å organisere en mer effektiv militær bløffekampanje i Irak og Syria.

Hva videre i Syria? Syria er en brikke i Det Anglozionistiske Imperiet og dets NAZI-allianses globale sivilisasjonskrig mot Russland og Kina og som krigsteater sidestilt med andre kampanjer. Som kampanjen mot Russland i OL i Rio, hetsen mot president Putin og forøvrig alt russisk. Anglozionistenes provokasjoner mot Kina i Sør-Kina-havet er en annen kamparena. Kun et par eksempler er nevnt, men de er utallige. Med Anglozionistenes totale militære og økonomiske overtak er det beste Den Frie Verden kan håpe på er at Putin, XI, Assad og andre ledere av Den Frie Verden klarer å vinne tid til å skape andre konstellasjoner som styrker BRICS og svekker Anglozionistene globalt.

Tilsvarende vil Russlands strategi i Syria være å spille forsiktig og satse på å holde militært mens de navigerer diplomatisk for en akseptabel politisk løsning. Igjen for å vinne tid og hindre Anglozionistene i å nå deres optimale mål i regionen. Så langt har Putin klart akkurat det. Men taper Assad/Putin i Aleppo og NAZI-alliansens islamistiske Proxyterrorister erobrer byen da har Putin tapt ansikt på den globale scenen i en grad han ikke har råd til.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)