.:Vigrid Forsiden:.

Cuckservative Nazigruper med Samling i Bånn
27. desember 2020 - Tore W. Tvedt

Nazister (Nasjonalkonservative) vil ha Nasjonal Samling

Hjernevaskede og mentalt døde zombienazier er leie av traske rundt for seg selv i den politiske ørkenen i Norge. Ikke har de lært seg Vigrid's 10 Utevettregler, ikke forstår de hvorfor Sylvi Listhaug titulerer dem som Nazister (litt indirekte, men dog) og ikke forstår de sin egen bakgrunn og historie.

Med andre ord: De kan samles og sutre så mye de vil og gjerne i regi av portvokteren Resett som har som hovedjobb å avlede fra aktiv handling á la Vigrid til Cuckservativ sutring á la Demokratene, Alliansen og alle de andre høyreekstreme microorganismene.

Vel, når det er sagt så er Skadsems initiativ faktisk positivt og taler til hans egen fordel, men Napoleon sa det slik "Det er Mannen og ikke mennene som teller". Med andre ord; Det kan samle seg så mange uegnde personer uten det som skal til av egenskaper som de bare klarer uten å få til noe som helst. Og så langt ser jeg ingen i disse miljøene inklusive Homolobbyen og Alliansen, som skiller seg ut som en politisk Leder i motvind.

Så hvordan skal en slik Nasjonal Samling da kunne lykkes? Ja, det er det store spørsmålet og svaret er enkelt nok, det: De kan ikke og kommer ikke til å lykkes så lenge de ikke tar noen meget grunnleggende grep med seg selv og sin konseptuelle forståelse og handler deretter.

Og det er intet som tyder på at en slik innsikt og radikal selvhandling er eller vil bli tilstede i dette Cuckservative tapermiljøet.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)