.:Vigrid Forsiden:.

Skadsem anmelder politiadvokat Andreas Kruszewski
24. desember 2020 - Tore W. Tvedt

Bra tiltak, men ikke forvent resultater - Dette er Krig!

I august i år ble leder for Selvstendighetspartiet i Oslo angrepet av to Antifa-bøller som ga Skadsem en blåveis. I den anledningen skrev jeg artikkelen under. Nå har Skadsem anmeldt etterforskende politiadvokat som henla den opplagte saken for grov uforstand i tjenesten.

Det er et bra tiltak som bare er til å le av for purkeadvokaten gjør kun jobben sin og det er å terge og ta aktive nazister.

Skal Selvstendighetspartiet og andre nazigrupper komme noen vei må de bygge opp egen voldskraft som kan fronte Antifa-volden på stedet.

Reality-Check for Nazister og Rasister i Norge
14. august 2020 - Tore W. Tvedt

KulturMarxistisk Blåveis for Cuckservative

Nazist- og Rasistmiljøet som går under navnet Cuckservative har fått seg nok en Reality-check da Oslo’s leder for Selvstendighetspartiet, Reinert Skadsem, fikk seg en blåveis da han sto på stand i byen.

Nazibloggen Resett og andre Nazi- og Rasi-blogger hyler opp om hendelsen i vanlig sutrestil. Nå må Politi og Myndigheter gripe inn og utvise rettferdighet, likhet for loven og så videre i vanlig patetisk tafatthet.

Nederst i Resett-artikkelen nevner skribenten at de kjenner navnet på den venstreekstreme voldsutøveren, men de oppgir det ikke. Mer interessant er hva Resett ikke nevner; nemlig navnet på hovedmannen og hans system av antihvitt rasehat. Det gjør jeg under.

Resten av Samfunnet bare ler av disse Cuckservative klovnene som ennå ikke har forstått hvordan systemet fungerer. La oss gi et eksempel på det om hvordan Makteliten styrer rammene for adferd og politisk korrekthet:

Tore Bjørgo – Feig Sjefshater som setter premissene for PK-hat av Alt-Right

Tore Bjørgo må være noe av det mest lavtstående og feige krypet som smyger seg bak i Maktens kulisser og forteller Makthavere, Politi og deres gateramp hvem de skal hate og hvordan de skal behandles.

Der er parolen «Ingen Nåde for Nazister og Rasister!» Og hvem er så disse Nazistene og Rasistene? Jo, det svaret er enkelt: Samtlige hvite som er uenige i KulturMarxistens nye Politiske korrekthet. Her er hva C-Rex selv sier om den saken i en artikkel offentliggjort på C-Rex sin side på Universitetet i Oslo hvor haterne under ledelse av nevnte Tore Bjørgo holder til:

Kall dem Rasister og White Supemacists (Nazister)

Haterne jobber, som dere kan se, internasjonalt innenfor universiteter godt finansiert av Makteliten og brukes aktivt som Mentorer innen Politi, all utdannelse og Massemedia.

De venstreekstreme voldspøblene på gateplan er kun en direkte og underordnet del av hatsystemet til folk som Tore Bjørgo og hans C-Rex på Oslo Universitet.

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)