.:Vigrid Forsiden:.

Hana Shalabi - Kanarifuglen i den globale kullminen

Kanarifuglen er i ferd med å dø

Før man fikk elektroniske måleapparater som varslet om giftig gass i kullgruvene hadde gruvearbeiderne med seg en kanarifugl i bur ned i gruvegangene. Kanarifuglen tåler mye mindre giftig gass enn gruvearbeiderne så når den falt død om i buret sitt så var det et signal om at det var gasslekkasje og at gruven måtte tømmes og gassen luftes ut før arbeidet kunne fortsette. Kanarifuglen var altså en varsler som reddet mange liv ved at den ble ofret slik.

Ser vi kloden vår som en slik kullgruve kan vi se på den internasjonale zionismens atferd som den giften som dreper oss alle hvis vi ikke varsles om den i tide. Nå har verden fått mange varsler ned gjennom tidene og noen har prøvd å gjøre noe med det og blitt brutalt slaktet, som det tyske folk og det russiske folk og etter 1947 det palestinske folk. De er altså ikke alene om en slik skjebne, men de er i sentrum av de kryssende geopolitiske interessene og dermed en glimrende, ja den beste, kanarifuglen vi har på det globale planet i dag. Mens palestinerne fordrives fra Vestbredden og slaktes i Gaza er en ung palestinsk dame fengslet uten lov og rett av zionistene i den okkuperte delen av Palestina. Damens navn er Hana Shalabi og for litt over en måned siden orket hun ikke ydmykelsen og mishandlingen lenger og sluttet å spise. Det er forståelig for man skal aldri spise av den hånden som slår en. Nå meldes det at Hana er så svekket at hun er lagt inn på sykehus med fare for at hun mister livet.

Bildet over er fra anglozionistenes frigjøring og demokratisering av det tyske folk i 1945

En palestiner fra eller til i forhold til alle de titusener som er drept og hundretusener, kanskje millioner, som er fordrevet og alle de andre ofrene for anglozionistenes erobringskriger og nedslaktinger av "fiender" er kanskje ikke all verden. Sant nok, men ved sin død minner Hana alle oss som elsker frihet og demokrati og menneskeverd basert på gjensidig respekt om at giftkonsentrasjonen i den globale "kullgruven" vår er blitt dødelig høy.

Det som rammet Russland i 1918 og utover og Tyskland fra 1939 og utover og Palestina fra 1947 og utover vil ødelegge livene til oss alle og slavebinde oss i et anglozionistisk Gulagsystem hvis vi ikke stopper opp og "lufter kullgruven" vår for de giftige gassene. Kampen for et fritt Palestina er derfor vår alles kamp og taper vi den taper ikke bare det palestinske folket sitt liv og sin frihet, men vi vil alle med tiden følge dem i graven.