.:Vigrid Forsiden:.

Valery Gerasimov: Sannspådd om gassprovokasjon i Syria
11. april 2018

Gerasimov sin Advarsel om Gassprovokasjon den 13. mars 2018

Valery Gerasimov er ingen hvem som helst, men selveste sjefen for den russiske generalstaben. I denne videoen fra 13. mars i år, altså for ca. en måned siden, forutser han gassprovokasjonen AngloZionistene og deres NAZI-Allianse i dag kjører for åpen scene og truer med verdenskrig om. Saken er enkel: Islamistene i den siste syriske storbyen, Douma, er den siste sjansen for islamistenes støttespillere i NAZI-Alliansen, de arabiske sjeikedømmene og Israel til å bruke "gasskortet" de brukte med stort hell i Aleppo i 2016 og Khayn Sheikhun i 2017. Med Østre Ghouta frigjort er det ikke terrorgrupper igjen som kan brukes til å rive den hjernevaskede befolkningen i NAZI-Alliansens land med på krig mot Syria, Iran og Russland.

Den falske flaggoperasjonen "gassgreia" ble timet inn helt nøyaktig og er helt avhengig av nazimedia til å hamre den hjem før noen får tenkt seg om. Samtidig som med det falske flagget overlater jo nemlig islamistene den siste byen Douma i Østre Ghouta til regjeringsstyrkene etter såkalt forsoningsavtale med Assad-regjeringen og garantert av Russland. I løpet av det sist døgnet gikk avdelinger av det russiske militærpolitiet sammen med media og eksperter inn i Douma og det første de gjorde der var å gjennomsøke det sykehuset og området som var påstått gasset med Sarin- eller klorgass. De fant intet spor av gass overhodet og påpeker at bildene som islamistenes propagandagruppe "Hvite Hjelmer" la fram var falske. De også. Denne gangen også.

Og hvorfor i all verden skulle nå Assad gasse befolkningen han skal frigjøre når han likevel får levert byen uten mere kamp? Og islamistene med familier i tusenvis skal jo fraktes vekk uansett. Dette er for dumt, men folk i NAZI-Alliansens land er hjernevasket av nazimedia over så lang tid at fornuft og logikk er erstattet av Russofobi.

I Sikkerhetsrådet foreslår Russland at en internasjonal kommisjon ledet av giftgassbyrået kommer til Damascus og foretar grundige åstedsgranskinger. Det har de sagt ja til. Og der står saken mens dette skrives.

Jeg har likevel et problem med å tro at dette skal ende med en profesjonell gransking og årsaken er som vi startet med: Det er siste klare sjansen AngloZionistene og NAZI-Alliansen har til å produsere falske flagg av en slik type at det fenger befolkningen i NAZI-Alliansen. Nazimedia, inklusive i Norge, har bygget opp "gasskortet" for alt det er verdt fra tidligere og med Skripal-saken i England som forvarmer til denne fake news-saken i Douma. På mange måter er det nå eller aldri hva Syria angår.

Og der har AngloZionistene et klart dilemma: USA herjer verden med frykt som middel og militærmakt som våpen. Helt til høsten 2015 da Russland grep inn og avkledde USA til de sto nakne igjen som islamistenes støttespillere og ikke bekjempere. USA er som en skolebølle på steroider og har makten sin så lenge folk er skremte og frykter han. Putin har callet den AngloZionistiske bløffen og hvis USA nå kaster kortene er det ikke bare Syria de taper i.

Altså er AngloZionistene tvunget til handling. De har malt seg inn i et hjørne de må slå seg ut av for å gjenreise folkenes frykt for den amerikanske militærmakt og brutalitet. Russland på sin side har trukket en rød linje i sanden og sagt at nok er nok. Nå skal FN og internasjonal lov gjelde og ikke AngloZionistisk voldsmentalitet.

Sannsynligheten for at det blir krig er stor og vårt siste håp i den anledning er at når rakettene og bombene faller så treffer de dem i NAZI-systemet og deres nazimedia som har påkalt den med sin sinnssyke Russofobi.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)