.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid Vinner i Geopolitikken! - Trump/ Putin-møte"
17. juli 2018 - Tore W. Tvedt

Positivt møte i Helsinki

Vigrids geopolitiske vurderinger har vist seg å være fullstendig riktige ned til detaljnivå etter det som skjedde under møtet i Helsinki i går mellom presidentene Putin og Trump. Trump lovte under valgkampen i 2016 at han hadde forbedring av forholdet mellom USA og Russland som en sak han ville jobbe for. Etter at han ble president har han vært under knallhardt angrep kontinuerlig fra den Zioniststyrte Neocon-fløyen og The Deep State som Trump erklærte krig mot under mottoet "Drain the Swamp".

Det likte massemedia dårlig siden media er eid av Neocon-Zionister og sumpdyrene som styrer Washington-sumpen. Men Trump spilte dyktig og presset Russland uten å gå for langt og nå har altså Putin og Trump møttes og holdt en felles pressekonferanse som tyder på at de fant en positiv tone sammen. Til nevnte Zionister og Sumpdyr sitt sterke mishag.

Hvor positivt dette møtet var i praksis og hvor stort spillerom Trump får av sumpdyrene i USA vil fremtiden vise, men grunnlaget for en positiv utvikling er lagt.

Det europeiske ledere, fremfor alt i Tyskland, Frankrike og Italia, nå bør merke seg er at USA's sanksjonspolitikk mot Russland har vært mer rettet mot disse landene enn Russland selv. Er de smarte så opphever de EU's sanksjoner mot Russland gradvis og inviterer seg selv inn i Russlands og Kinas eurasiske integrasjon i det nye silkeveiprosjektet.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)