.:Vigrid Forsiden:.

Ukraina-konflikten i et bilde

Forklaring på engelsk til bildet
Norge sender krigsskip til Østersjøen

Norsk ziomedia er fulle av løgn og hatpropaganda mot Russland og det har de vært i mange år. Den anglozionistiske makteliten vil eie hele verden og norske politikere og ziomedia sprer all den antirussiske hatpropagandaen de er gode for slik at det norske folk skal nærmest kreve en militær aksjon mot Russland hvor norske tropper deltar aktivt.

Sannheten er den motsatte av de løgnene og det hatet anglozionistene og deres propagandamedia, også de norske, serverer. NATO's maktelite vil starte en ny storkrig med hundrevis av millioner døde for å sikre den sentrale eliten av finansoligarker og deres indre kretser fullstendig verdensherredømme. USA og NATO bruker alle midler og nå har de fått Norge med på å bidra militært aktivt i Østersjøen. Vi tror dette bare er toppen på isfjellet og har meldt for et år siden at mye tyder på en norsk deltagelse i forberedelse til sjokkangrep på Russland.

Ukraina-krisen er konstruert av USA og en del av deres destabiliseringspolitikk de har ført de siste femten årene spesielt. Dette fanger tegneren av bildet over mesterlig ved å fremstille USA med rakettskjold i neven og militærstøvel på bakken mens Uncle Sam snerrer til den russiske bjørn: "Hva i helvete er det du driver med? --- når du går så nærme din egen grense!"

Hvem vil krig??? Iran eller USA???

De fleste som har fulgt med i geopolitikken gjennom det norske ziomedia har måttet merke seg hatet mot Iran. Hat og krigshissing er middelet med storkrig og millioner drepte iranere som mål. Ikke fordi Iran er noen trussel mot Norge, men fordi det anglozionistiske Herrefolket gjør krav på verdensherredømmet og Iran er en av statene som ikke vil bøye seg for dem.

Bildet viser hvordan Iran er omringet av amerikanske militærbaser og teksten lyder: Iran vil Krig!! --- Bare se hvor nærme våre militære baser de har plassert landet sitt!!"

Har du lignende satire som vi ikke har brukt i Vigrid så send meg dem gjerne på Facebook. Slike bilder sier mere enn all verdens lange artikler om ziomedias hykleri.