.:Vigrid Forsiden:.

NATO kriger totalt og Russland svarer assymetrisk

RT satser stort i Argentina
Armenia blir med i EEU - Eurasisk Økonomisk Union
Kaspiske Hav-landene enige om storstilt satsing i regionen

Det anglozionistiske Imperiet har tildelt Russland og Putin noen knallharde økonomiske slag både over og under beltestedet. Tyskland og Frankrike avbryter militære kontrakter og Frankrike nekter nå, etter sterkt press fra U$A, å levere de to avtalte Mistral helikopter-hangarskipene som var under bygging. På bildet over ser vi et Mistralskip under øvelse hvor et landgangsskip er på vei mot land. Mistral er et avansert taktisk landgangs-støttefartøy som ville gitt Russland muligheter til raske og kraftige landganger i sitt regionale nærmiljø. Siden NATO nå går for full angrepskrig mot Russland var det trekket forutsigbart.

Et annet trekk som også var forutsigbart var finansoligarkenes spekulasjoner mot russiske rubler for å ødelegge rubelens kjøpekraft. Dette er en krigsoperasjon som har til hensikt å skape ukontrollert inflasjon og tappe Russland for valutareserver når de griper inn i markedet slik Russland har gjort i høst. Parallelt med dette kjøres "folke"møter i de store byene i Russland ledet og finansiert av NGO'er fra NATO-land. Spesielt fra USA. Disse demonstrasjonene er allerede startet. Så langt har Putin svart rolig og tradisjonelt med støttekjøp av rubler ved salg av dollar og holdt landets valutafrihet i gang. Det er lite trolig at han vil kunne fortsette denne strategien når anglozionistene og deres jødeoligarker starter hardkjøret. Så langt har det kun vært forpostfektinger.

Det er lite Putin egentlig kan gjøre uten å sette landet i unntakstilstand og det nøler han klart med for det er akkurat hva NATO og zionistmedia venter med lengsel på.

USA vil Storkrig i Europa - Kan Putin bevare Freden?

Putin svarer som best han kan med å forsere utviklingen i Asia og spesielt "The Heartland". De tre nederste linkene over viser til slike aktiviteter med langsiktig effekt. Den øverste linken dekker at RT (Russia Today) starter omfattende TV-sendinger i Argentina i samarbeide med den argentinske stat. Et etterlengtet initiativ. Argentina har potensial til å bli en stormakt i dette og neste århundre takket være størrelse og beliggenhet med store offshoreinteresser i Sør-Atlanteren og Antarktis. Med Russlands langsiktige hjelp vil Argentina kunne føre Las Malvinas tilbake til Moderlandet. Norge bør overføre sine rettigheter i Antarktis til nettopp Argentina som ligger nærmere og har større langsiktige interesser i å utvikle området.

Putin har så langt vist seg som en glimrende geopolitisk spiller selv om han drøyde for lenge med å se at anglozionistene mente alvor og at EU var for veike til å trosse USA til fordel for egne interesser. At svekking av EU også er et høyt prioritert mål for USA har visst ikke gått opp for de europeiske statslederne ennå.