.:Vigrid Forsiden:.

Bjørn Christian Rødal -
14. februar 2023 av Tore W. Tvedt

Nynazist som støtter Folkemord eller bare sinnsforvirret???

Bjørn Christian Rødal er kommet fram i rampelyset igjen i forbindelse med sin direkte kobling til Tore Johan Rasmussen i Legatum Publishing.

Tilsvar til Klassekampen om Tore Johan og Bjørn Christian

Tore Johan Rasmussen var forleden omtalt i media i samme åndedrag som sin kollega Bjørn Christian Rødal på en måte som han reaerer på gjennom et tilsvar han får trykket på nettstedet Document.no. Her mener Tore Johan at betegnelsen "ekstremister" og senere i artikkelen snakker han om begrepene «høyreekstreme» og «høyreradikale» som hersketeknikker brukt om folk som Tore Johan og Bjørn Christian er feil. Jeg tror jeg må le:)

Nynazist som støtter Folkemord eller bare sinnsforvirret???

De som måtte være interessert i hvordan Bjørn Christian presenterer seg selv i møte med Europas verste nynazistterrorister og folkemordere kan se på denne artikkelen jeg skrev om et møte Bjørn Christian deltok på høsten 2018:

Fra 15:10 "Dere her i øst må vite det for dere ofrer faktisk livene og kroppene deres på dette hellige alteret, dere gjør det ytterste blodsoffer for å kunne fortsette en evig kjede og et evig oppdrag - en guddommelig handling." Så dette er altså hva Rødal mener om ukronazienes folkemord på og nedslakting av det russiske folkelementet i Ukraina. Fy faan til stymper.

18:44 ser Rødal ned på møtelederen fra Azov og uttrykker at vi har sett stort lederskap fra den kanten. Lederskap i brodermord?

Det er gjerne slik at man omgås likesinnede og det bør alle som har med Bjørn Christian å gjøre merke seg. Det smitter.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)