.:Vigrid Forsiden:.

Bjørn Chr. Rødal's tale til Nazi-konferansen i Kiev
29. november 2018

Intermarium-seminaret i Kiev i oktober i år i regi av Azov-bataljonen

Det er nå snart fem år siden Maidan-kuppet i Kiev hvor rene nazi-stormtropper finansiert og ledet fra USA og lokale finansoligarker, hvorav flere jødiske, gjennom massedrap fikk kastet den sittende og lovlig valgte presidenten. Umiddelbart etter kuppet gikk nazibandene og deres militære bataljoner til frontalt angrep på sine russisk-språklige landsmenn.

Etter flere massemord, utallige voldshandlinger og forfølgelser frigjorde befolkningen på Krim seg fra det brutale naziregimet i Kiev og fikk opptak i Den Russiske Føderasjon. Også i Novorossia grep sivilbefolkningen til demonstrasjoner og fredelige okkupasjoner av noen offentlige bygninger.

Det var anledningen naziregimet i Kiev hadde ventet på og sendte nazimorderbataljonene sine inn mot de sivile demonstrantene som ble skutt ned. Selvfølgelig grep da innbyggerne til våpen og forsvarte seg mot morderbandene. Spesielt i de to Donbass-oblastene klarte frihetskjemperne å mobilisere og ved hjelp av våpen de tok fra nazistene og fra lagre i regionen klarte de å forsvare seg mot overmakten.

Gjennom heltemodig kamp i over et år ble det sluttet våpenhvile i februar 2015, den såkalte Minsk II-avtalen. Den blir fulgt av Donbass-republikkene, men ikke av Kievjuntaen og deres nazibataljoner og hær. Og i det har de full støtte fra Det AngloZionistiske Imperiet, EU og NAZI-alliansen.

Igjen på slagmarken lå det langt over 10.000 drepte og det mangedobbelte antall sårede og over en og en halv millioner fordrevne. Hele tiden og med sterk opptrapping bedriver Kievregimet med sine nazibataljoner, hvorav Azov er den mest kjente, sin væpnede krig mot sivilbefolkningen i Donbass-republikkene samtidig som det russiske befolkningselementet i Ukraina forfølges, fordrives og drepes. Igjen er ukronaziene med Azov i spissen de mest aktive.

Det hele på tross av at det ikke finnes genetisk forskjell mellom de to folkegruppene. Det er med andre ord et rent og direkte brodermord som naziene og Kievregimet bedriver.

Under slike omstendigheter er enhver anerkjennelse eller støtte til disse brodermorderne uakseptabelt og det etter alle målestokker. Den som direkte eller indirekte støtter nazisters brodemord får selv farget hendene røde av blodet som flyter der regimets bomber og granater river sivile nordiske mennesker i filler.

Merk rundt 8 min og utover. Den nasjonsbyggingen Rødal viser til har utryddelse av kulturell, språklig og også fysisk mange millioner russere som middel og mål. Det er altså hva Rødal legger i ordet "Brorskap". Det blir bedre: Fra 15.10: "Dere her i øst må vite det for dere ofrer faktisk livene og kroppene deres på dette hellige alteret, dere gjør det ytterste blodsoffer for å kunne fortsette en evig kjede og et evig oppdrag - en guddommelig handling." Så dette er altså hva Rødal mener om ukronazienes folkemord på og nedslakting av det russiske folkelementet i Ukraina. Fy faan til stymper.

18.44 ser Rødal ned på møtelederen fra Azov og uttrykker at vi har sett stort lederskap fra den kanten. Lederskap i brodermord?

Med dette som bakgrunn anbefaler jeg at du lytter til Rødals tale i videoen over.

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)