.:Vigrid Forsiden:.

Jødesleikende Resett sprer HoloCa$h-løgnen
10. januar 2019 - Tore W. Tvedt

Ryggdolking av Lysglimt hos Resett
Jødesleikerne hos Rights angriper kommentarfeltet hos Resett
Feige, Jødesleikende Resett med Damage Control om HoloCa$h

Det jødesleikende ekkokammeret Resett gjør hva de kan for å tekkes Det Jødiske Herrefolket og dets økonomiske svindelmafia: HoloCa$h-industrien. Etter at den utmerkede partileder Lysglimt i løpet av høsten i fjor hadde twitret litt om HoloCa$h-svindelen, med støtte i en del av Resett's kommentarfelt, satte Resett i sving en typisk skadekontrolloppgave. Tafatte Erling Marthinsen, som er oppført som journalist hos Resett, fikk i oppdrag å gjøre det klart at Resett var en lojal og kosher jødesleikende lakei for den løgnaktige HoloCa$h-mafiaen.

Resultatet ble en artikkel like tafatt som man kan vente av en av det faste inventaret i det jødesleikende cuckservative sirkelrunke-ekkokammeret Resett. Totalt tannløst og uten evne til kritisk tenking er Erlings artikkel noe av det flaueste Resett har prestert. Og det sier en del. Kommentarfeltet ble raskt fylt opp av kritiske kommentarer til HoloCa$h-løgnen og moderatorene jobbet hardt for å markere lojalitet til jødemafiaen. Og etter kun 1 dag på førstesiden av Resett ble artikkelen skjøvet ned i forglemmelsen.

Den nederste av linkene over går til Erling sin artikkel. Det kan være artig å se på noe av den hjernedøde svadaen Erling presterte:

Det første Erling går ut med er å sette tingene på den plassen jødesvindlerne vil ha dem: De som ikke tror på jødeløgnen om de 6 millioner som aldri ble utryddet er «Holocaust-fornektere». og videre "Men; selv om det å fornekte Holocaust er forbudt i 17 land, så er altså ikke dette gjeldende lov i Norge. Det er usmakelig, men ikke ulovlig, å fornekte Holocaust." Med det er jødenes hersketeknikk i gang og rammen er satt.

Og Erling fortsetter med løgn og hersketeknikker for å drepe enhver dissens i starten: "Holocaust er grundig dokumentert, og det er hevet over enhver rimelig tvil at millioner av jøder systematisk ble slaktet under andre verdenskrig." Dette er en ren jødeløgn som feige, historieløse og tafatte jødesleikere etterplaprer uten selv noensinne å ha testet ut den påståtte dokumentasjonen. Sannheten er det motsatte: Det eksisterer ingen troverdig dokumentasjon eller åstedsgransking som beviser at det ble planlagt, gitt ordre til og utryddet 6 millioner jøder av tyskerne i Europa under den 2. verdenskrig. Ingen!

Så det Resett og Erling gjør er å spre løgner og svindel for å tekkes Det Jødiske Herrefolket og dets HoloCa$h-mafia og HoloCa$h-industri. Intet annet.

Alle detaljene i artikkelen blir for mye å gjennomgå ordentlig så jeg nøyer meg med å plukke ut et sentralt eksempel: "Vi kan se for oss kremeringsovnene, vi kan forestille oss lukten og røyken. Vi kan føle angsten når Zyklon B pumpes inn i et lukket, overfylt rom." Hva i alle huleste granskauen er dette for noe gedigent pisspreik, Erling? Dette er klovneri. Zyklon-B var og er ingen gass man pumper noe som helst sted, det er pappgranulater med flytende blåsyre som må varmes opp for å avgi gass. En gass som reddet hundretusenvis av internerte i de tyske leirene siden det drepte lus og hindret dermed Tyfus-epidemier.

Storparten av Erling sin løgnbaserte svada er generell og overfladisk og ikke verdt å plukke ut for kommentering. Min anbefaling: Les artikkelen og pløy gjennom kommentarfeltet under. Er det noe dere lurer på deretter kan dere gå inn på denne linken til bloggen min hvor det er kommentarfelt og ta opp konkrete temaer og gjerne invitere andre inn i debatten.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)