.:Vigrid Forsiden:.

NAZI-Trollet (Helge Lurås) Banker på hos Aftenposten
25. september 2018 - Tore W. Tvedt

NAZI-Trollet (Helge Lurås) gis Plattforming av Aftenposten
Ingen Plattforming for dette NAZI-Trollet (Tore W. Tvedt)
Vigrid Utfordrer - Null Plattforming likevel

Resett er det store lyspunktet innen norsk media med sin vinkling av stoff, sin variasjon av meningsmangfold blant artikkelforfattere og sin takhøyde i kommentarfeltet. Dette faller selvsagt den høye meningsmorals voktere tungt for brystet og Helge Lurås, redaktør i Resett, kritiseres kraftig for denne utgliding av den politisk korrekte monomening. Alt ettersom hvilke medier og krefter som kritiserer og angriper Lurås hagler skjellsord og andre hersketeknikker.

Jeg ble selv for et halvt år siden intervjuet av medier som ville vite om det var jeg som skrev kommentarer hos Resett under mitt navn og hva hensikten var med det. Jeg måtte jo bare le og si at, joda, selvsagt var det meg og, joda, selvsagt var det en mening med det. Det gjorde det ikke lettere for Lurås da han ble konfrontert med å ha selveste NAZI-trollet i Norge som fast kommentator, men han taklet det elegant og profesjonelt. Ære være Lurås for det.

Nå er Lurås nektet adgang til Redaktørklubben i Norge og landets største og mest seriøse papiravis har brukt mye spalteplass på fenomenet Lurås og Resett uten at Lurås er invitert til å gi sin kommentar til all skrivingen. Men nå i går slapp han til med en artikkel hos Aftenposten hvor han får uttale seg fritt og det gjør han like elegant som han skriver hos Resett og med en avvæpnende og defensiv form uten å underlegge seg likevel.

Men overskriften til artikkele trodde jeg først Aftenposten hadde laget, men forstår jo at det er Lurås selv som har formulert den. Han kunne og burde kanskje ha gått lenger og vist til Romerike Blad sin tegning av NAZI-trollet Tore W. Tvedt for to og et halvt år siden da de nektet Tvedt (meg) plattforming og uttalelse i sin artikkel om meg.

Slik begynner Lurås sin overskrift i Aftenposten: "Trollet banker på døren......". Lurås burde eller i alle fall kunne like godt ha startet slik og utfordret skikkelig: NAZI-Trollet Helge Lurås banker på døren.....". Han kunne i alle fall gjort det og tatt tyren ved hornene og debatten som måtte følge etter. Han vek unna i vanlig sleip og defensiv konservativ stil og det liker jeg dårlig, for han vil hele tiden og mere ettersom tiden går og Resett holder nåværende linje bli omtalt og skjelt ut som NAZI.

Selvsagt urettferdig sett fra Lurås sin vinkel, men ikke sett fra motpartens. Og med all rettferdighet, ikke fra min heller og det av to årsaker: For det første den vanlige: Nasjonalisme i alle sine varianter har samme eller svært lik rot som Nasjonalsosialisme slik Adolf Hitler og Vidkun Quisling utla den. For det andre siden NAZI idag står for en tilhenger av det Nord-Atlantiske ZIonist-Imperiet - NAZI-Imperiet. Med den NAZI-feeden Resett kjører fra NTB (Nazistisk Trolle Byrå) er det også rimelig at de som videreformidler denne NAZIpropagandaen kalles for NAZI. Og liker man ikke vedkommende, slik MSM misliker Resett og Lurås blir NAZI-Troll en forståelig hersketekniktittel.

Fra mitt ståsted som sagt forståelig og det vil utvikle seg videre i takt med MSM sin nedgang og Resett sin oppgang. Så han bør vende seg til det og ta det som en kompliment. Jeg gjør.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)