.:Vigrid Forsiden:.

Resett frykter Sann Historie
19. september 2018 - Tore W. Tvedt

Resett: Borgerkrig kommer i Europa
Breitbart: Bakgrunnsartikkelen

Resett har mange gode artikler og generelt rimelig høyt under taket i kommentarfeltet, men når vi kommer inn på faktiske historiske forhold som går den nåværende nazistiske makteliten i NAZI-Imperiet (Nord-Atlantiske-ZIonist-imperiet) for nærme slår Resett-sensuren til og viser at de selv står solid plantet i NAZI-leiren som et nazistisk propagandaorgan.

Som svar på en kommentar la jeg inn kommentaren på bildet over som gikk rett i sensurbøtta selv om det er god faktisk dekning for den.

Anders B. Breivik og Borgerkrigen i Europa

Det er da ingen som kan bestride at Anders B. Breivik sin militære aksjon den 22. juli 2011 var en del av den pågående totale og asymmetriske borgerkrigen mot Islam og kulturmarxisme i Europa? Hvor Breivik representerte de kristenzionistiske NAZI-kreftene som er toneangivende i nettsteder som Resett, Document og Rights?

Dette liker tydeligvis ikke Resett å minnes om og kveler dermed poenget og debatten på nettsiden sin. Det er dumt av dem for alle som kan tenke fritt og selvstendig vet at det er slik. Den type strutsepolitikk kan lønne seg på kort sikt, men det straffer seg i det lange løpet.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)