.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid hylder Spetalen for hans bursdagstale!
29. juni 2018 - Tore W. Tvedt

Spetalen og Resett flytter PK-Grensene

Øystein Stray Spetalen er en kjent norsk finansmann som går i utakt med den kulturmarxistiske delen av norsk politiker- og medie-elite og deltok (deltar?) i finansieringen av Resett. Resett har gjort en kjempejobb for Vigrid ved å flytte grensene for hvorledes man kan drive politisk argumentasjon innenfor de tillatte PK-grensene. Til maktelitens store misbilligelse.

Det Spetalen nå gjør i sin bursdagstale for en FRP-politiker, linket i artikkelen over, er å kaste en brannfakkel på et bål dynket i diesel. Reaksjonene uteblir ikke og kjente mediefolk ønsker offentlig at Spetalen kan brenne i Helvete.

Det Spetalen sier om Den 2. Verdenskrig i Norge er egentlig uvesentlig, men den sammenhengen han trekker til dagens situasjon og adferd er revolusjonerende og bør få følger både for historieskrivingen om krigen og dagens situasjon. Hvis folk forstår hva han egentlig sier og meningen bak det og handler utifra det kan vi vente oss stor pågang i Vigrid utover sommeren.

Det er vi forberedt på og har nettopp gått ut med tilbud om ledertrening av patrioter med ambisjoner om å gjøre en forskjell. Talen til Spetalen og reaksjonene på den gjør at vi inviterer interesserte patrioter til studiegruppe om Den 2. Verdenskrig og hva som egentlig skjedde, hvilke krefter som egentlig sto mot hverandre og hva det førte til for dagens situasjon i verden.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)