.:Vigrid Forsiden:.

Resett sprer Løgnpropaganda for HoloCa$h-industrien
27. januar 2018

Resett - Jødesleikende PK-feiginger og hyklere
Bildebevis på at HoloCa$h-myten er løgn

Gjengen i resett er jo søte, da. Tøffe i kjeften som få og refser "Gammelmedia" for å drive propaganda og vike unna vriene saker og så videre i samme duren. Saken er den at Resett-gjengen er akkurat like feige ynkrygger som de andre mediene. De vet nøyaktig hvor den Anglo-Zionistiske makteliten har satt grensene for ytringsfrigangen i Norge. Og innenfor den PK-rammen holder Resett seg sammen med alle de andre mediene de føler seg bedre enn. Akkurat som å koke suppe for 30. dagen om Trine sine hyrdestunder i åkeren.

I anledning årsdagen for HoloCa$h-industriens selvdyrking, den 27. januar, hadde Resett en artikkel fra Nazistisk Trolle-Byrå (NTB) hvor de tok opp temaet. Jeg la inn en kommentar om det for å se om det var mulighet for en frisk debatt om jødeløgnen, men akk. Den gikk i Sensuren. Jeg utfordret til debatt, men dessverre er Resett for feige til en åpen debatt om annet enn litt politisk dyneløfting.

Her er kommentaren min: Tore W. Tvedt - for 6 timer siden Fjernet

Her er det flere artige elementer å ta tak i. For det første denne setningen: "27. januar 1945 ble fangene i konsentrasjons- og tilintetgjørelsesleirene Auschwitz-Birkenau befridd av sovjetiske soldater." Hvordan kan de tyske SS-vaktene la det bli igjen mellom 7.000 og 10.000 internerte da de forlot leiren og lot sovjeterne overta den kampløs den 27. januar 1945?

Dette henger ikke på greip, mildt sagt. Er Auschwitz/Birkenau en tilitntetgjørelsesleir skulle ingen vært latt igjen i live. Enn si med helsepersonell som tok vare på dem siden årsaken til at de ble igjen var at de ble vurdert som for syke og svake til å bli med på evakueringsmarsjen til nærmeste togstasjon.

Det andre man bør ha i tankene når det gjelder Polen og hat mot andre er at Polen satte i gang terroren og fordrivelsen og massemyrdingen av tyskere i mellomkrigstiden som ledet til den 2. verdenskrig. Og det på områder som Polen stjal fra Tyskland etter den 1. verdenskrig. Den polske statssjefen Rydz-Smigly lot seg male høyt til hest i mars 1939 som seierherre og erobrer av Berlin under den berlinske triumfbuen. Polen ville krig og med Englands hjelp fikk de den.

Da krigen var slutt stjal Polen igjen store landområder fra Tyskland og fordrev og myrdet millioner sivile tyskere i samme slengen. Så det moderne Polen er, kanskje mere enn noe annet europeisk land basert på landrøveri og folkemord i moderne tid.

Men det blir verre, ja, faktisk mye verre. Dagens Polen er igjen Angloamerikanernes fremste krigshisser i Europa, denne gangen mot Russland. Polens stormaktsambisjoner er enorme og næres av Angloamerikanernes og NATO's finansielle og militære hjelp. Denne gangen er det Russland som skal tvinges til krig og erobres. Nær alliert av USA, NATO og Polen er det nazistyrte Ukraina.

Så når Polens ledelse idag sutrer om noen patetiske smånazier ute i skogen så er det intet annet enn taktisk spill og hykleri. Men når lager NTB en artikkel med nazibataljonene i Ukraina og deres terror og folkemord? Det skjer nok ikke for de er jo de gode naziene som slakter russere og Russofobi er jo dagens politisk korrekte mantra i alle NATO-land.

Kanskje en jobb for Resett? Uansett så tar jeg med glede debatten både med NTB, Resett eller andre her i kommentarfeltet.

Kommentar slutt.

Konklusjon: Kontakt oss for å starte egen media hvor det norske folk og Sannhet settes i forsetet.

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)