.:Vigrid Forsiden:.

Resett tåler ikke begrepet Rase om Haiti som Shithole
23. januar 2018

PK-feighet hos Resett - Rase er Grunnleggende for Sivilisasjoner
Shurika Hansen - Frihet. Hykleri og Dobbeltmoral

Den nye Darlingen til norsk massemedia er somaliske Shurika Hansen som skriver kronikker hos Resett og blir intervjuet av Resett TV. I den øverste av linkene over går vi til en kronikk hun har skrevet om Shithole-land hvor hun nevner Haiti som eksempel. I den nederste linken over ser og hører vi henne bli intervjuet av Lurås om hennes kamp for Frihet.

Da jeg la inn en rimelig saklig kommentar i kronikken hennes ble den sensurert bort. Sannsynligvis siden den tok for seg Haitis historie og pekte på betydningen av rase. Denne dobbeltmoralske og hykleriske holdningen hvor kampen for Frihet hyldes helt til stratosfæren samtidig som det er null plass til saklig Frihet som ikke er Politisk Korrekt er typisk for dagens vestlige Nazimiljøer. Som Resett er en integrert del av.

Her er kommentaren min: Tore W. Tvedt for 2 dager siden Fjernet

Shurika skriver: "Haiti har den Dominikanske republikk som nabo, som i motsetning til Haiti er ferieparadis. Så shithole kan umulig bli brukt til å definere rase når menneskene i Haiti og den dominikanske republikk har for det meste samme farge. Shithole beskriver dermed bare den aktuelle tilstanden landet er i Og ikke rase."

Ja, mon det og mon rase har noe å si. Eller for å sette det på spissen: Kanskje rase har alt å si og er den grunnleggende definerende faktoren? Du, Shurika, bruker de to statene på samme øya som eksempel. Jeg forstår det slik at du ikke har satt deg inn i bakgrunnen for disse to statenes enorme sivilisatoriske forskjeller. Jeg har anbefalt en historisk avhandling om Haiti i en tidligere kommentar. (The French Revolution in San Domingo.) Anbefaler den for alle som er interesserte i dette med shitholes, rase og sivilisasjon.

Kort fortalt: Franskmennene som koloniserte Haiti brakte slaver til landet. De gjorde opprør og under den franske revolusjonen og dens likhetsmantra kuttet Frankrike hjelpen til de hvite som ble utryddet av de negerslavene da de gjorde opprør. Både de hvite og blandingsrasen på øya ble utryddet og svarte slaver overtok alt og har styrt landet siden.

Det andre landet på øya var kolonisert av spanjoler som også brakte slaver over. Her gikk utviklingen naturlig under spansk sivilisatorisk ledelse og rasene blandet seg til det de er i dag. Men det var intet opprør hvor negrene overtok slik at landet er en europeisk hvit sivilisasjon adoptert av både blandede og negre.

Det hvite lederelementet er forskjellen og den er basert på rase og kun rase.

Til din orientering, Shurika, så er jeg ikke rasist på personplan, kun på makroplan i det jeg anerkjenner rase som et viktig og grunnleggende element i alle sivilisasjoner. Det betyr ikke at alt hvitt er bra, bare se på Europas historie, og du kan se på Ukraina idag.

Landet er fullstendig mislykket og finansieres av Vesten. Folket sulter og fryser og de slakter hverandre i rent brodermordorgie. Hvis ikke det er kvalifisert til betegnelsen Shithole vet ikke jeg. I tillegg er det en favoritt for NATO og Norge og brukes som rambukk mot Russland.

Kommentar slutt.

Konklusjon: Kontakt oss for å starte egen media hvor det norske folk og Sannhet settes i forsetet.

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)