.:Vigrid Forsiden:.

Feminint og Maskulint Perspektiv på Politikken
3. januar 2018

Shurika Hansens Feminine Livmorperspektiv
Pål Steigan's Maskuline Geopolitiske Perspektiv
Hijab-damen har intet med dagens uro å gjøre

Resett er vår nye stjerne i det politiske meningsuniverset og jeg er der flere ganger daglig og legger ofte igjen kommentarer til artiklene. Noen aksepteres ikke i forhåndssensuren, men de fleste slipper faktisk igjennom. Og det er sjelden kost for meg siden jeg er bannet fra omtrent alt som heter norsk media og kommentarfelt. Inklusive Facebook og Twitter.

En annen av de norske nettstedene jeg besøker innimellom, for å oppgradere meg selv og sjekke den geopolitiske kursen min, er Pål Steigan sin nettside. Det er alltid et gledens besøk, selv om det blir lite læring, men desto mer forsterking av egne synspunkter innen geopolitikkens store linjer. Jada, det er som franskmennene sier det: "Les extrêmes se touchent" som på norsk blir "Ytterlighetene berører hverandre." Jeg har forøvrig anbefalt Resett å intervjue Steigan om geopolitikk og da spesielt om Russland-NATO-konflikten som oppfølger til intervjuet med Nistad.

Denne gangen, i dag morges, stakk jeg innom Steigan etter å ha lest Shurika Hansen sin artikkel om Iran på Resett hvor min kommentar var akseptert. Utgangspunktet for min kommentar til Shurika var at hun gikk i livmorfellen og bekreftet at kvinner automatisk ser alt fra eget egoistiske og feministiske livmorperspektiv. Her er min kommentar: "Fin artikkel sett fra et kvinnesynspunkt, men det er mer ved urolighetene i Iran enn "Hijab or not Hijab". Mye tyder på at dette er en hybridkrig mot Iran fra USA og dets regionale allierte sin side. De har åpent lenge støttet, også væpnede grupper, som vil kaste prestestyret i Iran. Går det den veien kan det å bære Hijab noen år til, innen den kan fjernes med demokratiske midler, være et mikroskopisk onde i forhold til at Iran skal dele skjebne med Yemen, Irak, Syria, Afghanistan og Libya."

Det var naturlig for meg og min nysgjerrighet å sjekke hos Steigan hva han sier om saken og hvilket perspektiv han har og, nær sagt heldigvis, var det som forventet: Geopolitisk vinkling basert på maskulinitetens evne til å se ting i større sammenheng enn seg selv og sin egen kjønnsidentitet og sitt eget kjønnsperspektiv. Jeg pustet lettet ut. På tross av at norske menns sædkvalitet har gått drastisk ned og feminisme og utlagt livmor brer seg som en farsott også hos "menn" (les femser) så er det da fremdeles menn igjen i media og politikk. Ikke mange, men Steigan er et godt eksempel og fortjener den støtten han kan få.

Bare en liten betraktning sånn i parentes: Shurika bruker denne iranske hijabdamen som henger vekk Hijaben sin offentlig og går viralt for det gjorde det før de siste opptøyene brøt ut og er altså ikke en del av de siste urolighetene. Uten at jeg tror det spiller noen rolle for feministene og deres livmorperspektiv (se den nederste av linkene).

Så hva blir da konklusjonen, om det er noen å trekke? De to nevnte artiklene, Shurika og Pål sine, er symptomatiske for saksvinkling i norsk media i dag. Shurika har plassert seg trygt og bekvemt midt inne i det feministiske livmorperspektivet og får massiv skryt for det av norske femsemenn som jubler og løfter henne fram mens den nøkterne og maskuline Pål sitter rimelig isolert med sine nøkterne og realistiske anlyser basert på et saklig perspektiv.

Nå er ikke jeg alene om å se dette feministiske livmorsentrerte egomønsteret i vestlig politikk og media. Pål Steigan har tydeligvis sett det samme som jeg tar opp her siden han avslutter artikkelen sin slik: "Men da trengs det noe som kan selge krigen i vestlig opinion, slik at til slutt pasifistiske prester krever bombing. NATO har jo allerede gjort klart at de kommende NATO-krigene vil bli feministiske kriger, kriger for å «hjelpe kvinner og barn». I en artikkel i The Guardian skrev NATO-generalsekretær Jens Stoltenberg og skuespiller Angelina Jolie at Nato må «forsvare kvinners rettigheter». (Uthevelse av Vigrid.)

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)