.:Vigrid Forsiden:.

Anthvitt Rasehat, Sophie Elise og NRK sitt originale Blondine-Rasehat
4. oktober 2017

Resett - Tafatt om Rasehat og Blondinehets

RESETT har i en kort kommentar synset noe om at et bilde i avisen UTROP skaper rasister ved å bruke en tegning av Sophie Elise med teksten "To ride a white girl". Han som tegnet bildet, Thomas Knarvik, skribenten i Utrop og i Resett klarer, uavhengig av hverandre, å lage en liten storm i vannglass.

Dette er en typisk avledningsmanøver, bevisst eller ubevisst, for å fjerne fokus fra de virkelige skaperne av antihvitt rasehat og blondineforakt. Hver for seg har de tre nevnte impliserte sine motiver, men det er ikke sikkert at de er forskjellige på det fundamentale og ubevisste planet takket være en hjernevask til antihvitt selvhat over mange tiår. Det har vi mange eksempler på av personer høyere opp i samfunnet enn dem som er omtalt her.

Vi vil tro at modellen for både Knarvik sin original og Utrop sin bruk er NRK sin propagandategning av NRK-spillet Mujaffa som virkelig og uten omsvøp oppfordrer til antihvitt hat, antihvitt selvhat og hat og forakt for den nordiske kvinne.

Vigrid anmelder NRK for ekstremt stygg rasehets mot den Nordiske Blonde Jente og Kvinne
NRK-annonse for Blondinehat og - Forakt

Sophie Elises ansiktsuttrykk og pupper hos Resett er som hentet rett ut fra NRK's hatefulle antihvite og blondinehetsende ungdomspropaganda. Oppi den effekten som NRK hadde med sitt hatbudskap i Mujaffa kommer Utrop til kort. Vi kan se det på alle voldtektene og hetsingen av nordiske jenter og gutter.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)