.:Vigrid Forsiden:.

Resett-Utenriks: NAZIfeed fra Nazistisk Trolle-Byrå (NTB)
2. september 2017

Resett: Politisk Korrekt Nazipropaganda

Det var med brask og bram landets nye nettmedie, Resett, ble lansert for en uke siden. Spekulasjonene gikk høyt i etablerte massemedier og på sosiale nettsteder. Vi i Vigrid sjekket raskt opp hvem som sto bak og hvem som skulle drive og forventet oss egentlig svært lite. Og lite ble det. Faktisk mye mindre enn vi ventet og mye mere fastlåst opp imot det nåværende Naziregimet og dets viktigste NAZI-propaganda-apparat på Utenriksfronten som vi oppfatter som den klart viktigste av alle krigsfrontene.

Det er så ille at da vi i dag tidlig sjekket utenriksnyhetene på Resett sin forside var samtlige fire direkte Nazi-feed fra Nazistisk Trolle-Byrå. Stakkars Elisabeth Sjølie som må sette navnet sitt på denne nazipropagandaen. Vel, nå kan det jo være at den samme Elisabeth selv er en ihuga Nazist som med glede og iver sprer NAZI-Imperiets ensidige propaganda. NAZI her står for Nord-Atlantisk ZIonisme.

Bildet(Skjermdump): Nazistisk Trolle-Byrå presenterer seg selv

Det eneste du faktisk kan stole på hva angår NTB's utenrikstjeneste er at de serverer det utvalget og de vinklingene NAZI-Imperiets makthavere til enhver tid anser som mest tjenlig for Nazistenes globale agenda. Vi i Vigrid har ved gjentatte anledninger påpekt forvrengningene og løgnene deres og utfordret Nazi-Trolle-Byrået til åpen debatt uten at de feigingene våder det. Nå er det altså Resett sin tur til å spre Nazipropagandaen kontinuerlig. Nok om Utenriks. La oss heller ta en titt på redaktør Helge Lurås.

Lurås: Bakgrunn og finansiering fra sentrale Nazibastioner

Hege Ulstein i Dagsavisen gir oss nyttig informasjon om redaktør Lurås i Resett: "Helge Lurås er kjent som daglig leder av Senter for Internasjonal og Strategisk Analyse (SISA). Dette forskningsinstituttet har én ansatt: Helge Lurås selv. Det hersker stor tvil om han i det hele tatt har rett til å kalle seg forsker. Likevel har han sluppet til utallige ganger for å kommentere likt og ulikt, ikke minst på NRK og han har mottatt millionbeløp fra Utenriksdepartementet."

De to mest betydelige Nazibastionene i Norge er, så langt vi kan se det, Forsvarsdepartementet og Utenriksdepartementet. Lurås har bakgrunn fra Forsvaret og finansieres altså med millionbeløp fra Utenriksdepartementet. Og så er det altså noen naive idioter som forventer at det fra denne karen skal komme noe som kan rokke ved det nåværende anti-nordiske naziregimet i vår del av verden og også Norge?

Med Lurås sin bakgrunn er abonnementet på NAZIstisk Trolle-Byrå sin nazifeed forståelig og forutsebar.

Vår konklusjon: Skift ut eiere, redaktør og ansatte og Resett Resett!

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)