.:Vigrid Forsiden:.

Rapport-X - Tannløst, Blodfattig, Dårlig Timing
27. mai 2018

Rasisme eller Kulturdifferensialisme?
Rapport-X på Facebook

Det er visst noen som aldri forstår dette med timing og gjengen bak Rapport-X ser ut til å være blandt dem. Frie Ord og Frie Nasjonalister eller Frie Kulturdifferensialister har i flere år vært ute på markedet for folkerasisme og kulturdifferensialisme. Frie Ord med en populær nettavis hvor de gjorde banebrytende arbeide med å påpeke rase eller etnisk bakgrunn i saker om vold og voldtekt i norske rettssaler. Frie Nasjonalister har jeg kun sett markere seg med floppen om nattespurvene.

Nå synes det som verken Frie Ord eller Frie Nasjonalister har klart å fornye seg og gått over til stagnasjon og nedgang. Det som da skjer er at det dukker opp nysatsinger som kun har det å by på at de er nystartede. Med andre ord "Same shit - new wrapping". Rapport-X ser for meg ut til å være blandt dem.

Det hele virker tannløst og blodfattig og tar ikke opp andre temaer enn de to andre nevnte. En av skribentene, Northolsen, fremstår også som sentral i Frie Nasjonalister. Med andre ord: patetisk. Rapport-X har en side hvor de forteller "Om oss", og der ventet jeg å finne navn og bilder av dem som drev nettsiden, men akk, der sto det bare om hvordan du skulle sende inn artikkelforslag.

Vår anmodning til Rapport-X: Slutt med å skape mer splittelse enn høyst nødvendig og meld dere heller til tjeneste for dem som driver profesjonelt. Min anbefaling er Resett som den fremste nettavisen for misfornøyde islamofober, folkerasister og kulturdifferensialister.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!