.:Vigrid Forsiden:.

Quo Vadis? (Hvor går vi?)

Hvor var vi? Hvor er vi? Hvor går vi?

Ja, det kan en gammel mann som meg spørre seg om. Det er ikke så vanskelig for de unge å forstå hvor vi er og hva som skjer. Vanskeligere er det å forklare hvorfor det har blitt slik på grunn av offentlig styrt hjernevasking og en ensrettet statsstøttet presse og TV-selskaper som er avhengig av statlige konsesjoner.

Det er heller ikke vanskelig å se hvor det bærer hen for til det er det for mange folk som har vandret på denne veien før oss. Se bare på de amerikanske storbyene.Problemet og den mentale utfordringen for oss nordmenn er at dette er så annerledes enn vi har vært vant til at vi skyver det fra oss og ser heller på hotell Cæsar eller tippekampene i fotball.

I løpet av de siste få årene har etnisk vold og dopvold økt enormt og igjen på slagmarken (som vi kaller Vigridsvolden) ligger utallige ofre. Det samme har antall forsvinninger og uforklarte dødsfall.

Tenk bare på den moren som ble kjørt ned og overkjørt flere ganger av sin etnisk fremmede mann som også prøvde å drepe babyen deres. En etnisk fremmed mann brant familien sin i hjel i Nord-Norge. Ung gutt kappet i biter i Larvik. Ung gutt jaget utfor stup i Kristiansand. En Skiensdame funnet død i elven, unge gutter forsvunnet sporløst i Hemsedal, Tønsberg og Oppdal. Og slik kan vi ramse videre.

Han som forsvant i Sandvika ble funnet etter en tid i en elv i nærheten. Siden jeg bor i nærheten av Sandvika og er godt kjent der var det noe med historien i media som jeg ikke fikk til å stemme. En aktør og jeg dro derfor og så på åstedet og fikk bekreftet det vi kaller dårlig magefølelse.

Beskrivelsen jeg hadde lest gikk på at den unge mannen hadde gått på en sti langs Sandvikselven og av eller annen grunn var havnet i elven. Det tror jeg ingen ting på for langs den stien som passerer funnstedet hadde han ingen ting å gjøre. Der går du når det er en varm sommerkveld med en jente i armen.

Hans naturlige vei er rett over plassen til den broen som krysser elven ovenfor funnstedet. Hva har skjedd? Ventet de han hadde kranglet med tidligere på kvelden eller noen av deres kamerater på ham der ved broen? Hadde han blitt kastet ut i elven så hadde han blitt ført ned og funnet nøyaktig der hvor han ble. Nemlig i første svingen på elven.

Vi skal ikke spekulere på hva som har skjedd fordi vi ikke har grunnlag for det, men vi vet alle hva som skjer i Norge i dag.

Det neste stedet vi besøkte var Kristian Augustsgate i Oslo. Utenfor Catwalk var nylig en ung nordisk mann drept av knivhogg enda han selv ikke hadde trukket kniv. Begynner å bli typisk. Krangel med etnisk fremmed som venter med gjengen utenfor og deretter kniven fram.

Vår utfordring nå ligger i hvordan vi kan hindre at dette skal skje oss selv eller våre nærmeste. Vi i Vigrid trenger din hjelp i å utvikle et rus- og dopfritt samfunn for nordiske mennesker. Og du trenger oss for å kunne leve et tryggere og rikere liv.