.:Vigrid Forsiden:.

Feministisk hat mot oss eldre Menn fra Dagblad-Femse
12. oktober 2016

Bildet er en sammensatt skjermdump fra artikkelen

Aksel Braanen Sterri slipper nazimentaliteten sin løs
Dagbladkollega om Sterri: Ideologisk gammelfeminist....

Dagbladets propagandist, Aksel Braanen Sterri, raljerer med typisk feministisk hat mot oss norske menn som er kommet opp i årene og må livnære oss på pensjonene som vi selv har opptjent i arbeidsårene våre. Vi omtales foraktfullt, i god gammel feministisk nazistil, hvor vi skjæres kollektivt over en kam og tillegges kollektive egenskaper vi overhodet ikke har. Bare å se på overskriften på bildet over.

Ikke bare kollektiviseres vi som "gjerrige", men det er ikke nok for den mannehatende femsen, Aksel B. Sterri, nei, det er selvsagt ikke nok for den hatefulle femsen. Vi omtales også negativt som "gamlinger" og ikke eldre eller pensjonister. Det tilsvarer å kalle en afroamerikaner for neger eller nigger. Men femsen Sterri er ikke ferdig med det; han tvert imot øker på og stempler oss som en trussel for landets økonomi. Årsak? Vi sparer oss til fant. Med oss må femsen her mene "det norske folk" siden vi pensjonister vanskelig kan spare oss selv til fanter. Ille nok dette her, men vi er faktisk ikke kommet til selve artikkelen ennå, men bare dvelt litt ved overskrift og innledning.

Her er noen eksempler fra artikkelen hvor femsen bruker naziteknikker for å øke degradering og negativ stempling: "Gamlingene har vel med seg (når de går på kino) sur kaffe på termos og matpakke, i den grad de spiser noe som helst. Det får være grenser for utskeielser. Før i tida hadde dem ikke tv engang."

Røde Kors med Hatpropaganda mot den Nordiske Far

Jeg kaller den hatefulle tiraden fra gammelfeministen Sterri for typisk nazipropaganda, slik nazibegrepet er innarbeidet, som sprer hat og ringeakt utifra en generell kollektivisering basert på rase eller andre definerte egenskaper. Sterri bruker to slike.

Nå er ikke Sterri og Dagbladet de første som kjører hatkampanjer mot den hvite norske mann. Langt derifra. Den veien er godt opptråkket og en av forgjengerne leverte for noen år siden et av de styggeste bakholdsangrepene på den norske mann og far jeg noengang har sett. Bildet over er fra en reklamekampanje Røde Kors kjørte for noen år siden hvor vi skrev artikkelen som er linket over med bilder fra hatkampanjen mot den norske mann og far. Les den så ser du at hatet mot den norske mann, far og pensjonist ikke er nytt. Det er en innarbeidet propagandarutine for statsfeministiske mannehatere. Sterri føyer seg glatt inn i rekken.

Hele artikkelen til Sterri er så stappfull av kollektive degraderinger, negative stemplinger og fremstillinger av oss pensjonister som en trussel for de unge, landet og verdensøkonomien at du får lese artikkelen selv for å få med deg alt. Om du da orker dette feministiske nazihatet hans. Et par eksempler: Vi kjøper First Price-produkter i butikken, rart femsen ikke nevnte Kiwi i den sammenhengen, forresten, vi kaster ikke mat og toppen av foraktfulle matvaner så spiser vi eldre poteter.

Her blir jeg truffet midtskips personlig: Jeg kaster ikke mat, jeg handler First Price produkter og jeg ikke bare spiser poteter, men jeg dyrker dem selv på gården jeg bor. Å skrekk og gru.

Vårt motsvar til de hatefulle Røde Kors og Dagbladet er: Boykott dem Økonomisk!!!

Og til naziorganet Dagbladet og den manne- og pensjonisthatende femsen Sterri; Om dere er uenige i mine karakteristikker av dere: Så utfordrer jeg dere begge til åpen og offentlig debatt om temaet.

Siden jeg er dårlig til bens og ikke har råd til å reise langt må debatten tas i nærområdet mitt.

Støtt Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)