.:Vigrid Forsiden:.

Den Nordiske Manns Abdikasjon III
11. oktober 2016

Georg Blichfeldt er ikke et ekte Mannfolk, men en PK-Femse

Det slår aldri feil at når noe som har med menn å gjøre bryter med det PK-feministiske maktsystemet's retningslinjer i Norge så melder de tilpassede PK-Femsene seg til front-tjeneste for å degradere de som ikke helt har oppfattet at vi lever i et kulturmarxistisk og statsfeministisk samfunn. I dette tilfellet er det den frustrerte og kontrære femsegjengen i "Manne"gruppa Ottar det går utover. Før har det vært andre og etter at denne stormen i Femsenes felles vannglass er over blir det atter andre.

Georg Blichfeldt er en av dem vi i Vigrid kaller "Tilpasset Femse" og i blogginnlegget sitt i Aftenposten, linket over, demonstrerer han at uttrykket passer svært så godt. Femse-Georg sitt innlegg er en, hva innholdet angår, typisk feminisert egobetraktning og er nærmest identisk til bloggartikkelen til Femse-Peter i sin Pappahjerte-blogg om samme tema. Noe annet var ikke å vente fra den kanten.

Når tilpassede femsemenn, som Peter og Georg, reagerer så likt og så sterkt på at andre femsemenn har tatt et annet veivalg, nemlig "Frustrert og Kontrær Femse" i motsetning til deres egen "Tilpasset Femse", kan det forklares med at jo likere to femsegrupper er desto større er sjalusien og hatet mellom dem. Så også i dette tilfellet.

Siden vi linker til Femse-Georg's artikkel over er det ingen vits i å gå inn på hans femsete, egosentriske vurderinger av han selv. De som er interesserte kan lese det der. Det holder med å si at vi er uenige i det som er av generelle betraktninger og ser på det som rendyrket kulturmarxistisk femsepropaganda og utfordrer femse-Georg til offentlig debatt om det. Han må gjerne ta med seg femse-Peter og andre "Tilpassede Femser".

En artig liten sak fra overskriften, se bildet over, er at femse-Georg er så PK-fisefin at han ikke kan si "eggstokker", men utelater "egg" og kaller kvinnens motsvar til mannens baller for bare "stokker". Stort mer PK-femsete kan det vel ikke bli?

Diskuter det dere i mellom og ta gjerne kontakt for en prat om temaet. Det er vår tids største utfordring.

Støtt Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)