.:Vigrid Forsiden:.

Novorossija: Nasjonalsosialismens Gravplass

Nøkternt fra RT om "valget" i Ukraina denne helgen (26/10-14)

Bildet over er en god illustrasjon av hvordan de zionistiske finansoligarkene i Ukraina ser for seg erobringen av Novorossija og utbyttingen av folket og landet deretter. I de 10 årene fra Sovjetregimet falt og til Putin startet gjennoppbyggingen mistet Russland og Ukraina til sammen over 10 millioner mennesker på grunn av den internasjonale storfinansens plyndring av landene. De ukrainske finansoligarkene, de største og mest toneangivende er jøder som Poroshenko og Kolmorkovsky. Statsministeren deres, Yatshuk, er av jødisk avstamming og det er også borgermesteren i Kiev, Klitsjko. USA-Nuland, født Meyer-Nudelmann, er også jødisk og til overmål gift med en av de mest fremtredende NeoCon-jødene, Robert Kagan, kjent for PNAC-prosjektet som er en form for dreiebok for destabilisering, krig og innføring av zionistisk finansoligarkstyre.

Her er hva Nasjonalsosialistene hater så fælt --- sitt eget folk

Men hvem gjorde det så mulig å gi nordiskbasert europeisk sivilisasjon dødsstøtet? Jo, det var typisk nok Ukrainas Nasjonalsosialister som utgjorde og fremdeles utgjør kjernetroppene i morderbandene som invaderte de to frie republikkene Donetsk og Lugansk. Og de gikk frem med liv og lyst og myrdet og brant og voldtok og stjal og bombet og fordrev mens de lot hatet til sine Novoroosiske blodsbrødre og -søstre få fritt spillerom. Og alt i anglozionistenes, Pavekirkens og de jødiske finansoligarkenes tjneste. Og de andre europeiske Nasjonalsosialistiske gruppene og deres satelitter støttet dem eller tiet og ble dermed medansvarlige. Selv rotter faller ikke ned på et slikt lavt nivå som de nasjonalsosialistiske morderbandene i Novorossija og deres kolleger og støttespillere.

Krigen er en ren fortsettelseskrig fra 1500- og 1600-tallets erobringskriger utført av Pavemakten og det katolske Polen i allianse. Pavemakten la samtidig Tyskland i ruiner da de angrep de frafalne protestantene. Så mens Europas fremste hærer slaktet hverandre og folkene i Nord- og Øst-Europa i en ren sivilisasjonskrig med vekt på sekterisk kristendom avanserte det Tyrkiske Imperiet sakte, men sikkert oppover Balkan og i dagens Novorossija, Ukraina og Russland. Så kom Tyskland i forrige århundre. Den tyske Wehrmacht ble hilst som befrier i Vest-Ukraina og Baltikum, men rasehovmotet hos de nasjonalsosialistiske lederne ødela alt den tyske Wehrmacht og Waffen-SS skapte av godvilje. Dette burde Nasjonalsosialistene ha lært av, men det er de tydeligvis ikke i stand til å fatte.

Dette er Nasjonalsosialistenes Hatobjekter som de vil drepe eller fordrive

Det var rase- og sivilisasjonsforræderi den gangen likesom det er det i dag. I Pavekirkens navn og til dels også i Nasjonalismens navn. Mot eget blod og egen sivilisasjon. Og idag, i full åpenhet, er det Nasjonalsosialistene som er de grusomste og verste forræderne av dem alle. De oppfører seg verre enn noen dyr gjør det og ordet rotterer altfor flott til å brukes om disse forræderne. Det gjelder også samtlige Nasjonalsosialister som ikke tar et klart og knallhardt oppgjør med folkemorder-kollegene deres som herjer i Novorossija.

Foreldreløs flyktning
Bare psykopater myrder eget folk for zionistenes regning
I dette tilfellet NS-psykopater

Den øredøvende tausheten og til dels aktive og passive støtten europeiske Nasjonalsosialistgrupper har møtt Nasjonalsosialistenes sadistiske rolle i folkemordet på Novorusserne med gjør dem til medskyldige i forræderiet. Om du som leser dette er med i eller har vurdert å gå inn i en slik gruppe så råder jeg deg på det mest innstendige om å ikke gjøre det. Dette forræderiet er så grovt og stygt og har allerede ødelagt enhver mulighet for at disse NS-gruppene kan renvaske seg. Ordet Nasjonalsosialisme står fra vinteren 2013/2014 for alltid for rasesvik, folkemord, ættedrap, sivilisasjonsforræderi og massemord til inntekt for og i tjeneste hos anglozionister, Pavekirke og jødiske finansoligarker.