.:Vigrid Forsiden:.

NATO's Nasjonalsosialistmordere klare til ny offensiv i Novorossia

Bildet: Novorussisk hjelpeorganisasjon i arbeide

I de frigjorte delene av Novorossia forsøker befolkningen å få hjulene i gang igjen. Ifølge FN er over 4.000 Novorussere drept eller myrdet, rundt 10.000 såret og rundt 1.000.000 (en million) fordrevet av de nasjonalsosialistiske ukrainske morderbandene i jødisk tjeneste. Mens denne artikkelen skrives tyder alle tegn på at Nasjonalsosialist-kloakkrottene masserer tropper til en ny offensiv for å nå sine anglozionistiske og jødeoligarkiske Herrers mål: Utryddelse av nasjonalisme og nasjonal frihet i Europa basert på folkegne fellesskap.

Her samler de ukrainske morderbandene med NS i spissen seg til angrep

Det har lenge vært regnet med at ukrainerne ville sette inn en storoffensiv før vinteren kom for alvor og nå ser det ut til at den kan bryte løs når som helst. Nasjonalsosialistene i Kiev værer nasjonalt novorussisk blod og det gjør dem angrepsgale: Flere å drepe, flere å torturere, flere å voldta og flere å fordrive slik de til nå har gjort i både Donbass og andre områder finansiert og ledet av jødiske finansoligarker som Kolomoysky. Evig skam har de brakt over begrepene nasjonalsosialisme og nasjonalisme slik at ingen vettug person i Europa kan bruke slike betegnelser lenger om seg selv eller organisasjonene sine. Og det var vel NATO's mening med det hele.

Nasjonalsosialister klare for nye mordertokter

Artikkelen over handler om initiativer som er tatt for å erklære at de nasjonalsosialistiske terroristene og morderbandene som herjer i Novorossia under jødisk finansiering og ledelse stemples offisielt som kriminelle terrorister på lik linje med Al-Qaeda. Det er egentlig en fornærmelse av Al-Qaeda, men ville gjort det lettere å eliminere NATO's nyttige pøbelberme. Hilsenen på bildet er en vanlig nasjonalsosialistisk hilsen brukt i mange av de europeiske NS-sektene.

Russland anklager nasjonalsosialistbandene for forbrytelser mot menneskeheten

Massegraver, torturofre og voldtektsofre i hopetall møtte de Novorussiske frigjøringsstyrkene da de jaget nasjonalsosialistene tilbake i siste halvdel av august i år. Nasjonalsosialistenes forbrytelser er i mine øyne mye verre enn denne anklagen siden det er sin egen rases kjøtt og blod de utrydder. Ingen dyreart gjør noe slikt. Ikke en gang kloakkrotter. Nasjonalsosialister gjør. I områdene som fremdeles er okkupert av nasjonalsosialistiske bander herjer og voldtar de etter eget forgodtbefinnende.

Aftenposten må ville storkrig i Europa
Michel Chossudovsky om nasjonalsosialistenes krigsforbrytelser

Aftenposten er etter min oppfatning et av de verste krigshissende propagandaorganene innen NATO-blokken. Det er til å bli kvalm av hvordan de videreformidler løgner og rykter som kun har til hensikt å spre ekstremisme og hat mot det russiske folk og dets leder president Putin. Aftenposten, i likhet med all annen NATO-media, hater tydeligvis alt som smaker av demokrati og folkenes rett til selvbesteemmelse. Da er atomkrig tydeligvis å foretrekke for dette hatefulle koblet av rotter som spyr sitt verbale søppel og hat utover en hjernevasket leserkrets. Vi får håpe atombombene treffer målrettet i Akersgata i Oslo hvor media holder til. Aftenposten passer godt sammen med de nasjonalsosialistiske morderbandene som gjør den skitne jobben i Novorossia backet godt opp av Aftenposten og deres propagandakolleger i NATO.