.:Vigrid Forsiden:.

Novorossija - Norsk Vikingkriger for Odin og Europas fremtid?

Odinist og Viking i kjemper for LNR - Luganske Folkerepublikk

Hvis opplysningene som fremkommer på russiske nettsteder er korrekte viser bildet over at en norsk Odinist og Viking kjemper i den Luganske Folkerepublikkens frihetshær. Det ville glede meg stort om det var sant. På andre bilder tilgjengelige på nett for hvermann å finne poserer han foran et norsk flagg på et og som skyggefigur mellom sverdene i monumentet "Sverd i Stein" ved Hafrsfjord i Stavanger om jeg tolker bildet riktig. Og det bør jeg siden jeg har holdt flere seremonier der i Odins navn for norske moderne Vikinger. På bildet over bærer Vikingen et Valknutsmykke rundt halsen som symboliserer tilknytning til Odin på slagmarken.

Om vedkommende frihetshelt leser dette vil jeg be han om å sende oss rapporter fra Vigridvolden i Novorossija slik at sannheten om det Novorussiske folks heltemodige kamp for egen og Europas frigjøring kan bli kjent.

Og til dere andre norske Vikinger som leser dette og har lyst til å bidra, men uten å reise til Novorossija som kriger, så har Vigrid nylig startet å organisere sivil og lovlig hjelp til våre naboer i Novorossija. Det gir deg som mener alvor to alternativer for i en slik skjebnetime er det bare ignoranter som forholder seg passive. Vår fremtid som et fritt nordisk folk avgjøres med stor sannsynlighet for all fremtid i dagens Novorossija. Det ser vi blant annet på anglozionistenes krigsanstrengelser i området.

Meld deg til sivil og lovlig kamp i Novorossija!