.:Vigrid Forsiden:.

Novorossija - Europas skjebnetime

En ny felleseuropeisk hær skapes på Vigridvolden i Novorossija

76. 
Fe dør, 
frender dør, 
en selv dør på samme vis; 
men ordets glans 
skal aldri dø 
i ærefullt ettermæle.

77. 
Fe dør, 
frender dør, 
en selv dør på samme vis; 
jeg vet ett 
som aldri dør, 
dom over hver en død.

Versene over er fra Håvamål og i dag er de mer aktuelle enn på mange år her i Europa. Vi hadde den 2. Verdenskrig hvor de samme anglozionistiske kreftene knuste Europas sterke sentrum sammen med sine judeokommunistiske kampfeller i datidens Sovjetunion. I dag er Russland fritt og selvstendig og det er hva anglozionistene hater mere enn noe annet. Gjennom NATO's krig mot Serbia i 1999 ga de Russland en advarsel: Underlegger du deg ikke går det deg på samme vis. Det stolte russsiske folk besvarte trusselen med å velge Vladimir Putin til president og han snudde verdens største land i løpet av få år fra undergang til en rimelig velstand. Bildet over: Valknuten - Odins binding

En av de kunstige statene som ble tegnet opp i det forrige århundrede var Ukraina. Hovedskillet er et sivilisatorisk skille mellom anglozionistisk antisivilisasjon (Talmudbasert Hollywoodisme) og nordiskeuropeisk russiskortodoks sivilisasjon. Det var ikke uten grunn at den russiske Tsar rundt 1470 overtok den bysantiske dobbeltørn som symbol og Europas folk omtalte Russland (Moskva) som "Det tredje Rom".

Skjebnen og historien (og Odin) har valgt Putin som det frie Europas leder i sluttkampen mot de onde kreftene som styrer i NATO-landene. Og den samme skjebnen og historien (og Odin) har valgt det tapre Novorussiske folk til å kjempe som spydspiss i denne kampen. Vi vil minnes dem som kjemper i første linje i Novorossija med versene over fra Håvamål. Og vårt håp er at Odin slynger Gungnir over de mørke kreftene som vil slukke Europas siste lys.

Vi i Vigrid kan også gjøre vårt med å stille opp til sivil og lovlig støtte til de kjempende heltene på Ragnarok's Novorussiske slagmark. Bli med om du mener alvor. Hold deg unna om du bare er full av varm luft.

Meld deg til sivil og lovlig kamp i Novorossija!