.:Vigrid Forsiden:.

Jødene styrer Ukraina - Og Nasjo-gruppene slåss for dem

Til venstre Igor Kolomoisky og til høyre Sergei Taruta

Situasjonen i Ukraina er meget enkel i all sin historiske og etnisk/religiøse kompleksitet og paradoksale allianser. Det enkle er at det anglozionistiske Imperiet og deres allierte, jødiske finansoligarker, endelig fikk manøvrert seg til maktovertagelse i Ukraina. Ved å spille på Vest-ukrainernes hat mot russerne lurte de Nasjonalister og Nasjonalsosialister av alle avskygninger til å slåss for seg i gatene og på Maidan-plassen. Kuppet lyktes og de samme nasjo-gruppene ble organisert inn i den nye Nasjonalgarden i flere brigader som ble finansiert og ledet av de jødiske finansoligarkene til å bedrive terror i Novorossija for å jage befolkningen på flukt til Russland. Altså folkemord og etnisk rensing.

Vi skal også huske på at den ukrainske juntaens president Poroshenko, samt statsministeren og Kiev's ordfører alle er av jødisk ætt. Hvordan da nasjonalsinnede ukrainere som vil et Ukraina for ukrainere slåss for disse anglozionistene og jødeoligarkene er for en rasjonelt tenkende europeisk patriot uforståelig.

Del Ukraina opp etter etnisk/religiøse skillelinjer

For oss som ser kampen for den hvite etniske befolkningens eksistens i globalt perspektiv står Maidan-Nasjo-gruppene frem som forrædere for vår globale eksistenskamp. Ved å fungere som nyttige idioter for anglozionistene fremmer de kun utryddelsen av vårt folk og glatter zionistenes vei mot det totale verdensherredømme. Tilsvarende kan sies om alle av europeisk ætt som aktivt eller passivt støtter dem eller stillitiende bare ser på det som skjer. For ekte europeiske patrioter og frihetskjempere er Anti-Maidan-skjoldet over blitt et kampsymbol mot anglozionistenes strategi "Full Spectrum Dominance" som ligger bak slike katastrofer som Maidankuppet utført av Nasjo-grupper til inntekt for anglozionistene.

Skjebnens ironi er at mens oligarken Taruta flyktet til Mariupol da frihetskjemperne gjenerobret Donetsk flyktet samtidig Nasjo-brigadene også til samme sted. Så kan NS-brigadene hygge seg sammen med en av de oligarkene som leder folkemordet på Novorusserne.

Anti-Maidan grupper med suksess i Russland

I Russland er det dannet Anti-Maidan-grupper som driver proaktiv avsløring av anglozionistene og den internasjonale jødedommens manipulasjoner for å oppnå regimeskifte. De kan nå notere seg for sin første suksess.

Meld deg til sivil og lovlig kamp for Novorossija!