.:Vigrid Forsiden:.

Broderhatende nasjo###ister dreper europeisk nasjo###isme

Det anglozionistiske Imperiet sprer død og fordervelse over hele kloden

På bildet over kunne det vært skrevet inn mange, mange flere navn på land som anglozionistene og deres lakeistater sprer død og ødeleggelse i. Som vi ser er døren til Ukraina åpen og blodet renner mens anglozionisten med ljåen er på vei mot neste offer. Hvorvidt det er Venezuela, Yemen, Tchad, Somalia, Liberia, Russland, Belarus eller en mengde andre gode kandidater spiller ingen rolle. Stoppes ikke anglozionistene vil til slutt alle jordens nasjonsnavn stå der.

Blodtørstige nasjo-brodermordere i Kiev misforsnøyd med anglozionistenes krigstempo

Det fantastiske som skjer i Kiev er at de mest hatefulle og blodtørstige antirussiske bandene faktisk er nasjonalsosialister og nasjonalister. Man skulle jo mene at de utifra sitt påståtte nasjonale sinnelag ville gjøre felles sak med de nasjonalbevisste Novorusserne og hive anglozionistenes dødsmaskin ut fra både Ukraina og Novorossija og deretter respektere hverandre som to gode nabonasjoner? Vel, som enhver kan se ved selvsyn så er det motsatte tilfellet. Bildet over gir et tydelig inntrykk av hvilken forskjell i sivilisasjonsnivå det er mellom Kiev-bandene til venstre og de nasjonale Novorusserne til høyre.

Man skulle igjen tro at media i NATO-land ville hylle Novorusserne for deres rett til selvbestemmelse, deres sivile og lovlydige virkemidler og beherskede opptreden. Igjen er det tvertimot. NATO-landenes media sprer hat og krigslyst mot Novorusserne og hylder den morderiske nasjo-pøbelen i Kiev. Hva det forteller oss? Joda, vi vet det fra før: Det er en total assymetrisk krig som føres av det anglozionistiske Imperiet og dets militære arm; NATO. NATO = North Atlantic Terror-Organization.

NATO-landenes media sprer hat mot Putin, Russland og Novorossija og vil storkrig

Europas vippepunkt i vinter ble avgjort til anglozionistenes og de jødiske finansoligarkenes fordel og en brutal krig mot det Novorussiske folk fulgte. Jødestyrte og jødefinansierte ukrainske Nasjonalsosialister og Nasjonalister fungerte som zionistenes nyttige idioter og slaktere av sivile. Sniperne i Kiev, mordbrannen i Odessa og så myrdingen i Novorossia er deres verk. Alt drevet fram av maktlystne finansoligarker og en anglozionistisk maktelite som bryr seg like lite om ukrainere som Novorussere bare de får kloen i områdets ressurser.

I denne krigen er Putin den eneste statslederen som har stilt opp, rakrygget og fast, for det grunnleggende prinsippet demokrati er bygget på: Folkenes rett til selvbestemmelse. At såkalte nasjonalsosialister og nasjonalister i europeiske land derfor ikke gir sin helhjertede og høylytte støtte til president Putin, det russiske folk og det nasjonale Novorossija er etter vår oppfatning ensbetydende med raseforræderi, etnisk forræderi og ryggdolking av vårt eget folk. Om dette åpenbare forræderiet av alle nasjo###grupper skyldes manglende forståelse av den overordnede geoplitiske situasjonen eller skyldes at de er en dårlig skjult femtekolonne for anglozionistene og NATO's GLADIO-system er likegyldig. Vår appell er den samme: Kom til vettet og støtt Putin, det russiske folk og Novorossija!

Tekst: "Folkets Militia i Donbass - Vi kjemper(står) for oss alle - Russland må våkne!"

Vi i Vigrid står for Novorossija, Putin og det russiske folket og inviterer alle som gjør det samme til å melde seg til tjeneste i Vigrid. Norges eneste sanne nordiske og norske alternativ.