.:Vigrid Forsiden:.

Norges Fremtid - Kappløpet mot Bunnen
5. oktober 2019 - Tore W. Tvedt

Norges Fremtid - tidligere Norske Vikinger

Hvem i all verden vil gi sin stemme til et parti som ikke engang kan skrive riktig tekst på logobildet sitt? Sjekk ut bildet på toppen. Enten heter det "Politisk Parti" eller "Politiske Partier", men uansett ikke "Politiske parti" når det står alene slik det gjør.

Men petimetermåling til side. Partiet, om man kan kalle gruppen for det, fremstår meget sympatisk. Ledelsen presenterer seg med navn og bilde og det er modig i disse hetsetider mot de nasjonale krefter. Partiet har en pen nettside hvor de gjør enkelt og greit rede for programmet sitt. I tillegg har de en Facebook-profil med over 700 som liker og en vennegruppe med over 800 medlemmer.

Med andre ord: Jeg liker folkene og opplegget deres samtidig som jeg ryster lattermildt på hodet og kaller det for deltagelse i "det Nasjonale Kappløpet mot Bunnen."

Hvorfor jeg sier det? Det er et gammelt ordtak som heter "Splitt og Hersk" og våre globalistiske fiender kan det til fullkommenhet. Altså å sørge for at all nasjonal virksomhet er splittet og behersket av makteliten som en latterlig kontrollert opposisjon. Norges Fremtid føyer seg glatt inn i det opplegget.

Jeg ser ikke et eneste originalt standpunkt. De vil direktedemokrati, bevaring av norsk kultur og kristendom, de vil ikke ha Islam og Sharia og er skeptisk til globalisering og vil ut av EU og lignende. I tilleg har de ikke klart å kjøpe .no som domenenavn enda det er ledig i skrivende stund. Uprofft!

Alt dette er vel og bra, men har jeg ikke sett det før? Og det omtrent identisk hos Demokratene, Alliansen, Selvstendighetspartiet, Direkte Folkeparti og sikkert en håndfull til som jeg ikke husker navnene på i farten.

Hva i helsikke er vitsen? Latterliggjøre nasjonalisme slik at selv ikke Stutum eller en vanlig tulling vil kalle seg det lenger? Sammen med de andre nevnte gruppene har de langt på vei klart det. Og det på tross av at de aller fleste folkene jeg kjenner i dette miljøet eller leser om garantert er dugelige og hyggelige folk.

Hva er det da som gjør presumptivt oppegående og fornuftigee folk til å bli egosentriske konger på haugen og lage programmer så feige at selv om de lykkes ikke vil kunne vinne en total seier på dem?

Jeg forstår det ikke og det eneste jeg kan garantere dem om de fortsetter slik er hard konkurranse mot Bunnen og den endelige Fiasko.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)