.:Vigrid Forsiden:.

Nelson Mandela
- Jødestyrt Antihvit Rasehater og Terrorist

Over ser du bildet av en mann som du sikkert kjenner igjen. Han heter Nelson Mandela og er en av de få som er gjort til helgen mens han fremdeles er i live. Det kan man dessverre ikke si om mange av dem som har fått føle følgene av hans hat og jødedyrking. De er nå døde eller lemlestet. Og dem er det det mange av. Men sier ikke alle politikere og alle media at Mandela bare er god og snill og vil alles beste? Rene Kardemomme by borgermester?

Over ser vi i midten Nelson Mandela og til venstre hans kone Winnie.
Til høyre er Mandela's jødiske "føringsoffiser", jøden Joe Slovo

Joda, det sier de og skulle en av dem våge seg å si noe annet ble han sparket fra både media og politikk. Slik er det bare og årsaken ligger i at Mandela har vært en nyttig idiot for verdens herskende strategisk/økonomiske maktgruppe; Jødene. Og de eier som kjent alt som er av betydning både innen finans, politikk og media i vår del av verden. Denne gruppen av jøder, zionister, frimurere og deres lakeier og nyttige idioter kaller de selv for "Verdenssamfunnet". Skal vi titte litt sammen på Nelson Mandela og hans virkelige verden? I den verdenen finnes ingen helgener, men mange ofre for det jødiske Herrefolket og dets vanstyre her representert ved en antihvit rasehater og terrorist, Nelson Mandela.

Auda, dette var ikke pent. Det ligner jo på alle bildene vi har sett av kommunisten Mugabe's nedslakting av hvite farmere i nabolandet Zimbabwe? Ja, det gjør det, men husk at den samme krigen mot hvite farmere har vært ført i Sør-Afrika også. Mugabe og Mandela var kommunister og kolleger før de ble statssjefer i hvert sitt land. Nedslaktingen av hvite farmere økte i omfang etter at Mandela ble president i landet og han har gjort null for å stoppe det. Tvertimot så synger han kampsanger om hvordan alle de hvite skal drepes. Og drepe er nok en del av hans hensynsløse voldelige negernatur. Karrieren sin startet han som bokser og fortsatte som terrorleder, men det skal vi se på under her.

Her er et bilde av Mandela som bokser til venstre og i en avslappet stilling i et trygt og godt Sør-Afrika som var ledet av en nordisk befolkning med evner og anlegg for å organisere et moderne nordisk samfunn. Ikke lett å se at denne unge mannen skulle føre Sør-Afrika ut i et negroid voldshelvete, men slik gikk det altså.

Nelson Mandela meldte seg til tjeneste som voldsterrorist i den kommunistiske African National Congress (ANC) sin militante avdeling Umkhonto we Sizwe som betyr "Nasjonens Spyd". Når du hører ordene antihvitt, kommunistisk, terror, revolusjon er vi vant til å finne jøder som finansierer og leder virksomheten. Overalt hvor kampen mot den hvite nordiske sivilisasjon føres regner vi med å finne jøder som de sentrale utøverne og negre eller andre innfødte som Mandela som ærendgutter og lakeier. Tror du det gjelder i Mandelas tilfelle også? Kanskje ikke for da hadde vel media slått det stort opp? La oss se.

Bildet til venstre er et ANCflagg med ordene terrorists føyd til av en som ikke liker ANC. Bildet til høyre er av Arthur Goldreich som eide ANC sitt hovedkvarter Lilisleaf hvor terroraksjonene ble planlagt. Goldreich er selvsagt jøde og vekslet mellom Israel og Sør-Afrika. Da han ble ettersøkt for terrorisme i Sør-Afrika fant han fristed i Israel.

Og det var flere jøder som styrte ANC og voldsvirksomhetene. Over til venstre har vi Lionel "Rusty" Bernstein mens Harold Wolpe er til høyre. Både Bernstein og Wolpe var født i Sør-Afrika av jødiske foreldre som hadde emigrert dit fra Europa.

Her har vi to til av jødene som styrte ANC med Denis Goldberg til venstre og James Kantor til høyre. De var alle sammen såkalte kommunistjøder og vi skal om litt se at det var enda flere av dem, men nå over til noen av de mange ofrene.

Bildene over er resultatet av terroraksjonen som har fått navnet "Church Street Bombing". Mannen som signerte ordren om utførelse av terrorangrepet på sivile var ingen ringere enn Nelson Mandela. Tror du ofrene eller deres etterlatte er enige i at Mandela fortjener helgenstatus? Jeg tror ikke det, jeg heller.

Flere av jødene som styrte ANC ble fengslet og måtte rømme, men hverken ANC eller Mandela manglet jødisk ledelse av den grunn. Det var flere vi ikke har plass til å nevne og noen som bør med. På bildet over har vi fredsprisvinner og "helgen" Mandela i midten og to representanter for Herrefolket han tjente så vel på hver side. Til venstre den jødiske superkapitalist og multimilliardær Oppenheimer og til høyre den jødiske kommunisten Joe Slovo. Jada, jødisk kapitalisme og kommunisme har alltid gått hånd i hånd og gjør det fortsatt.

Er de ikke herlige de to kommunistene på bildet over? Til venstre Mandela og til høyre Slovo under kommunistbanneret de bekjenner seg til. Diamanten i venstre hjørne symboliserer kapitlmakten til de internasjonale jødene som finansierte og støttet Mandela og ANC. Oppenheimer skal ha skrytt av at han "Hjalp til i det stille". Vi tviler ikke på det. Og han var langt fra den eneste som gjorde det.

Nå tror du kanskje at Mandela kom på andre tanker da han slapp ut av fengselet og ble president og belønnet med Nobels Fredspris? La oss se på det sammen og se hva vi kommer til. Over viser vi til venstre et bilde fra videoen hvor Mandela og jøden Kasrils synger om å drepe hvite sammen med noen andre antihvite rasister. Bildet til høyre er av Kasrils.

Her er to bilder til fra videoen og leser du dem i sammenheng med bildet over og bildet under får budskapet.

Og budskapet er: "Vi medlemmer av MK(Umkhonto we Sizwe) har lovet hverandre å drepe alle hvite". Med en slik holdning og oppfordring er det ikke til å undres at jødelakeiene som deler ut Nobels fredspris ga den til Nelson Mandela. Det får holde for denne gang. Håper du nå har fått noe å tenke på og at du sprer sannheten om Mandela og jødene bak han til flest mulig. Vi oppfordrer deg også til å sjekke opplysningene våre på internett. Du vil se at vi kunne gått atskillig hardere ut enn vi faktisk gjør.


Jødestyrte Mandela: Drep alle HviteStyrt av jøden Kasrils synger Mandela om å drepe alle Hvite

Etter at Nelson Mandelas jødestyrte kommunistparti kom til makten i Sør-Afrika er 70.000 hvite drept. Denne rasekrigen og folkemordet på hvite skjer med den vestlige maktelitens velsignelse. Derfor ser du at media i Vesten, inklusive Norge, hylder denne antihvite, jødestyrte, terroristen Mandela. Problemet for oss hvite, hva enten vi bor i Norge eller et annet hvitt land, er derfor ikke negre overhodet, men en jødestyrt antihvit maktelite som hater den hvite rase og som sammen med sine frimurerlakeier har hjernevasket hvite til selvhat og selvutslettelse. Sentralt i denne folkemordkampanjen er vestlig media og blant de ledende er faktisk norsk media.

Her i Norge er Vigrid de eneste som har et reelt og komplett alternaativ til folkemorderne som styrer utslettelsen av oss.

Enig eller uenig - Vil du prate med meg om det finner du meg på Facebook:)