.:Vigrid Forsiden:.

Another One Bites the Dust

NegerJeger tas av Maktelitens Tankepoliti

Konsensusdiktaturets politisk korrekte nett snører seg stadig tettere rundt nordiske patrioter som våger å heve røsten til forsvar for vårt eget nordiske folk. NegerJeger ytret seg frimodig om de politiske forholdene i Norge og kalte en spade for en spade. Det gjør man ikke ustraffet i et zionistisk konsensusdiktatur. Da denne saken først var i media gikk jeg inn og leste på NegerJeger sin Twitter-konto og fant overhodet intet der som ikke titusener av nordmenn prater om over en øl på puben hver eneste dag.

I forhold til negroide rappere sitt antihvite rasehat i deres musikk og som også fremføres av norske statsborgere på norsk i Norge er Negerjeger sine twittringer barnemat. Også i forhold til NRK's Volds- og, etter min oppfatning, drapsoppfordring mot FrP sin Siv Jensen. Denne drapsoppfordringen ble godt fulgt opp av Lars Vaular under AUF sin sommerleir for noen få år siden med sangen om hvem som skjøt Siv Jensen i hodet. Både NRK og AUF-Vaular gikk etter hodet på Siv. Banker man en dame i hodet med en hammer, slik NRK oppfordrer til, så vil hun sannsynligvis dø. Tilsvarende om man skyter henne i hodet slik Vaular sang om.

Her har vi altså to svært dårlig skjulte drapsoppfordringer, men ingen reaksjon. Reaksjonen kom fra Anders B. Breivik som tidligere var medlem av Siv sitt parti og deler FrP sine prozionistiske synspunkter basert på samme syn på de viktigste historiske hendelser i Norge. To år etter Breivik sin aksjon sitter den samme Siv Jensen i regjeringen som finansminister og deler ut penger til norske "kunstnere", NRK og forøvrig maktelitens propagandaapparat som kalles media. Dette beviser vår påstand om at alle disse såkalte motsetningene innenfor konsensusdiktaturet er kosmetiske og uten noen virkelig betydning.

I saken om NegerJeger dreier det seg ikke om den nordiske kvinnen Siv Jensen som ikke reagerte på volds- og drapsoppfordringer, men om en annen kvinne som i mine øyne ikke ser ut til å være av nordisk herkomst. Damens navn er Elisabeth Norheim og hun jobber som blogger i Nettavisen og utifra artikkelen vi linker til fra Nettavisen var hun en av dem som reagerte på NegerJeger sin twittring slik at maktelitens tankepoliti, her ved Kripos, satte igang heksejakten på den frimodige ytreren. Ifølge artikkelen holder Kripos nettavisbloggeren løpende orientert om hvordan de setter Negerhater ut av spill og konfiskerer datautstyret hans. Tankepolitiet sikrer dermed bevis for at NegerJeger står bak ytringene og håper vel muligens å finne medskyldige i denne tankekriminielle handlingen.

Det jeg håper alle norske kvinner og menn lærer av denne saken og Nettavisens artikkel er hvordan en person av en rase skal reagere når personen føler at ens egen rase blir truet på noen som helst måte: Øyeblikkelig skal man gå i strupen på den eller de man føler true sin egen rase og genetiske art. Elisabeth Norheim er derfor et glimrende eksempel på hvordan norske kvinner og menn skal og bør reagere på enhver trussel, virkelig eller innbilt, mot vår egen nordiske rase. Øyeblikkelig og knallhardt. Og når man har eliminert trusselen skal man reagere nøyaktig slik Elisabeth gjorde. Her er det direkte sitert fra Nettavisens artikkel: "Steike. Så sjukt fett!"