.:Vigrid Forsiden:.

Jødemakt + NS-bevegelse = Russerslakting og Ættemord

Dusinvis av CIA- og FBI-agenter instruerer de ukrainske folkemorderne
Hvorfor jobber NS-bevegelsen i Ukraina for den internasjonale jødedommen?

I vår nordiske religion utspiller sluttkampen, Ragnarok, mellom de Gode (Goterne = Nordiske) og de Onde (ledet av Surt, som betyr den sorte) seg på Vigridvolden. Derav navnet Vigrid på vår bevegelse. Det ser ut til at det kun er vi som er Nordisk Religiøse og ser oss som Vigridere som har forståelse for hva som ligger i begrepene Nordisk, Ragnarok og Vigridvolden. Blant de andre forvillede bevegelsene hersker antireligøse holdninger og jødedyrkende kristendom blant lederne. Det fører til at versene 44 og 45 i Voluspå dessverre får sin gyldighet. Vi i Vigrid står for Nordisk samhold og samarbeide om å gjenreise vårt Nordiske Samfunn for oss av Nordisk ætt basert på Nordisk religion, kultur og moral.

Den splittelsen og interne striden blir ført av religionsløse kulturmarxister skjult under andre navn og jødedyrkende kristne. Her er versene 44 og 45 i Voluspå:44

Garm gjør kraftig
ved Gnipaheller,
lenken slitner,
løs farer ulven;
eldgamle frasagn
og framtid vet jeg,
ser Ragnarok komme
for kampguder.

45

Bror skal gi bror sin
banesår i kampen,
søskenbarn skal
slite blodsband;
hardt er det i heimen,
hór skal rå der,
økstid, sverdtid,
skjold blir splintret,
vindtid, vargtid,
før verden går under;
ingen skåner
en annens liv.

Versene tegner et stygt bilde, men slik spådde Volven det i utgamle tider og slik ser vi det skje i dag. Ukraina i dag er et glimrende eksempel på det. Og verre enda er at andre europeiske bevegelser som utgir seg for å være nasjonale av en eller annen grad (egentlig likegyldig) hyler med og heier på brødremorderne og brødreutryddelsen som er iscenesatt og ledet av Surt og hans onde antigotiske krefter.

Er du som leser dette seriøs og mener alvor er Vigrid det eneste Nordiske alternativet verdt å satse ressursene dine i. Velkommen skal du være.