.:Vigrid Forsiden:.

Nyttige idioter for den internasjonale jødedommen?

Jødisk statskupp i Ukraina
Jødisk finansoligark guvernør i Øst-region i Ukraina
Hvorfor jobber NS-bevegelsen i Ukraina for den internasjonale jødedommen?

Den internasjonale jødedommens maktovertagelse i Ukraina har blottlagt forhold som er av stor betydning for den frie verdens kamp mot det anglozionistiske Imperiet med sin kjerne av stort sett jødiske finansoligarker. Bevegelsen "Right Sector" i Ukraina regnes som nasjonalsosialister (mange vil sikkert heller kalle dem nasjonalsjåvinister) og burde kjempet sammen med sine russiske rasefeller for å dele Ukraina i to deler: Et selvstendig, antizionistisk Vest-Ukraina som selvstendig stat og tilknytte de østlige regionene til den russiske føderasjonen.

Det motsatte har skjedd og nasjonalistene (NS'rne) kjemper hardt og morderisk sammen med og under kontroll av de anglozionistiske kreftene bak kuppmakerne og deres lokale jødiske makthavere i Kiev som "statsminister" Yatsenyuk og den jødiske guvernør Kolomoysky. Kolomoysky har hovedkvarter i byen Dnepropetrovsk og det er akkurat i denne byen at nå NS-lederen for Right Sector har opprettet sitt nye hovedkvarter for å bekjempe russiske NS'ere. NS er en grei forkortelse for både NaSjonalister, NasjonalSosialister og NasjonalSjåvinister. Forskjellen på disse gruppene kan være vanskelig å skjeldne.

Det store spørsmålet er jo hvorfor dette kan skje? Og hvorfor ikke Europas mange NS-bevegelser ikke støtter russernes kamp mot de jødiske kuppmakerne i Kiev? Så langt jeg har sjekket NS-nettsteder i Europa viker de unna Ukrainaspørsmålet og riper litt halvhjertet i overflaten. Det må det være en grunnleggende årsak for som bør frem i lyset gjennom åpen og offentlig debatt.