.:Vigrid Forsiden:.

Hva skjer i Ukraina?

Jødisk statskupp i Ukraina
Nasjonalsosialister og Nasjonalsjåvinister i sentral rolle

Den internasjonale jødedommens makt i vår del av verden er altomfattende og dens evne til å bruke (misbruke) andre for egne formål er enorm. Det samme er dens evne til å opprette eller infiltrere organisasjoner slik at de også kontrollerer all opposisjon eller saboterer den ekte opposisjonen. Dette har vi sett mange ekesempler på.

Hva som er sannheten i og om det ukrainske statskuppet er enkelt og åpent i de store trekkene: Ukraina brukes av anglozionistene for å isolere Russland, skape påskudd for krig mot Russland og for å styrke eget Imperium med et stort og rikt land med en stor og velutdannet befolkning. To fluer i en smekk. Alle som kjenner den historiske gang vet at den type statskupp krever gatekjempere. I Ukraina utgjorde disse kampgruppene nasjonalister (nasjonalsosialister og nasjonalsjåvinister) og zionister som var importert fra utlandet. Blant annet fra Israel. Finansiering, politisk støtte og planhjelp kom fra Zionistene.

Etter at kuppet var et faktum ble en nasjonalist drept av det jødestyrte statsapparatet og nasjonalistene ble fortrengt fra sin fremskutte posisjon og brukes nå som frontsoldater mot den russiske delen av befolkningen. Altså som nyttige idioter for jødene mot sine egne etniske søstre og brødre. Hvor blir blodets bånd og blodets solidaritet hen? Ofret på sjåvinismens alter i kamp for jødiske maktinteresser som etterpå knuser dem som takk for hjelpen?

Nasjonalistene hadde sin sjanse da Yanukovich ble jaget. Det var deres gyldne øyeblikk da de skulle erobret alle maktposisjoner i Vest-Ukraina og inngått en avtale med Øst-regionene og Russland om tilbakeføring av disse regionene til Russland basert på folkeavstemminger. I tillegg skulle de søkt opptak i CIS som sikring for ikke å bli dratt inn i den zionistiske NATO/EU/USA/Israel-blokken.

Da er det lov til å lure på hva som skjer og hvem som egentlig styrer nasjonalister av alle avskygninger i Europa. Og om det finnes noen ekte konseptuell forståelse av den pågående utryddelseskrigen mot oss de har. Det ser heller dårlig ut. Svært dårlig.

Jødene styrer Ukraina på vegne av Det Anglozionistiske Imperiet

Tre av personene på bildet er dokumenterte jøder. Hvorfor jobber nasjonalister for den internasjonale jødedommen? Sjefsplotteren, Victoria Nuland (Nudelmann), stammer fra russiske jøder og hun og hennes mann er sentrale Neocons i USA.

Før du som er interessert i å delta aktivt i frihetskampen vår velger gruppe å knytte deg til skal du derfor sjekke ut et par saker om ledelse og ledende ideologer og talsmenn. Ett forhold er grunnleggende: Gir disse ledende personene uttrykk for at vår nordiske (førkristne) religion ikke har en fremtredende plass i grupperingen skal dere sky den som pesten.

Det vanlige er at de formulerer det omtrent som at "religoner er av det onde og vi ønsker et samfunn fritt for religion" og erstatter nordisk religion med et sekterisk dyrkingsforhold til seg selv eller en eller annen avlegs politisk plattform. Dette er den kulturmarxistiske varianten. Den anglozionistiske varianten er at de fremstiller seg som kristne og påstår at kristendommen er en del av vår nordiske sivilisasjon. Det siste er en ren løgn siden kristendommen er en jødisk hersketeknikk og intet annet uansett hvor lenge denne åndspesten har herjet oss og forflatet nordiske folk.

Ledende personer fra disse to antinordiske miljøene finner ofte hverandre helt intuitivt siden begge variantene tjener deres felles opphav: Den internasjonale jødedommen som står bak både kristendommen og ateismen som to armer i et dødelig zionistisk kvelertak på de nordiske folk. Hva og hvorfor det gikk så galt som det gjorde i Ukraina er vanskelig å si for sikkert, men andre kan forhåpentligvis bidra til å forklare det.

Mer aktuelt kan du også sjekke hvordan de stiller seg til Russlands og Putins geopolitiske kamp mot den anglozionistiske maktblokken: Støtter ikke grupperingene Putin aktivt og kraftig så er det et sikkert tegn på at det er ugler i mosen.