.:Vigrid Forsiden:.

BT og ABCNyheter PK-misbruker Margaret M. Sanden politisk

Stort bilde med lesbar tekst
ABCNyheter med hatefull vri
Bergens Tidende med "Damage Control"
The Daily Stormer: Artikkel med bildet som brukes

Den 4. november 2013 gikk en sørsudanesisk neger på bussen i Årdal bevæpnet med en stor og skarp kniv han visstnok hadde fått på asylmottaket i bygden. Hans hensikt var å drepe og det gjorde han. Et av ofrene hans var den unge, vakre Margaret Molland Sanden som kun rakk å bli 19 år før hun ble drept. Vi er mange, meg inklusive, som ser dette som et ledd i vår politiske maktelites bevisste politikk for å utslette oss av nordiske ætt både som etnisk og sivilisatorisk fellesskap. Dette som ledd i sin egen fantomfantasi om en verden uten grenser, raser eller kulturer annet enn den ene politisk korrekte kulturmarxismen definert av makteliten selv.

VG med bildet av drapsmannen - over et halvt år senere

ABCNyheter og Bergens Tidende (BT) leverer som vanlig søpplpropaganda av mest hatefulle slaget. I stedet for i alle fall å forsøke å argumentere spyr de opp det vanlige stemplings-søppelet de er ansatt og betalt for å gjøre. De feige propagandistene utelater bevisst å linke til de nettsidene de refererer til slik at kritiske lesere kan se for seg selv.

Elin Gjuvsland og Arild Ruhlin Opheim

Nettstedet de har tatt ovenstående faksimilebilde fra er altså The Daily Stormer som er drevet i eget navn av Andrew Anglin. En meget modig mann som har full dekning for det han skriver. Ellers hadde jo PK-media våget å argumentere mot stoffet, men det våger ikke de politisk korrekte propagandistene. Anglin har også fått med seg at de to NRK-propagandistene Elin Gjuvsland og Arild Ruhlin Opheim i 2011 var blitt ranet av en rasefremmed invadør i sitt eget hjem og konkluderte selv, ifølge Se og Hør, at "Vi fikk som fortjent" og at årsaken skyldtes ".....streng innvandringspolitikk i Norge og Europa hadde mye av skylden for ransbølgen som herjer." Vår tilføyelse: ".....rans-, volds-, voldtekts- og drapsbølgen som herjer."

Det er så man må holde seg fast for ikke å gå i bakken over et slikt stupid utsagn. Dette må jo være en klassiker hvor hjernevask har ført til åpenbart selvhat underlagt Stockholmsyndromet. Zombier er et godt navn på slikt. Anglin kaller dem i artikkelen for "Libtards" som på norsk kan oversettes med "Tilbakestående Liberalister". Anglin er alt for snill mot dem.

Poenget her er faktisk ikke drapet på Margaret i seg selv eller på Anglin og andres bruk av det, men på zombiene og deres zombiemedia sin hjernedøde holdning og misbruk av stoffet til å fremme egen antihvit rasistagenda. Søppelavisene har heller ikke linket opp Facebooksiden de nevner så vi tar med oss den også:

Facebook: Til minne om Margaret Molland Sanden

Er du på Facebook så gå inn og kommenter om du har noe å tilføye. Bruk høflig tekst, men si det du har på hjertet uansett hvor politisk ukorrekt det måtte være. Det er å vise respekt for voldsofrene og sannheten bak det.

Du har valget: Nordisk Vår med Vigrid eller dø fortjent som en ynkelig feiging!!!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)